A Windows Update-et kellene lefuttatni annyiszor, amíg csak talál valamilyen frissítőcsomagot, ami nincs telepítve. Valószínűleg túl régi a Windows Installer verziód.
a létező összes frissítést letöltöttem, de még mindig ua. a hibaüzenet. (közben már böngészőt is kellett váltanom, mert a frissítések óta a rókából nem tudok filet letölteni, csak az exp...8-ból, de így sem megy) valami hozzáférés engedélyezésével is lehet gond a hibaüzenet szerint
Van rendszergazdai jogosultságod a gépen?
Hand History
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor mutatásig van játék, a következő leosztásnál megmutatja újra a hm a közös és az ismert lapokat. Azt hogyan tudom beállítani, hogy ahhoz a játékosnál mutassa a lapokat, akinél valójában volt?
Jelenleg eléggé össze-vissza teszi ezeket az asztalon. Jobb egérrel tudom egy rövid ideig ide-oda húzibálni, de elég kevés idő van elhelyezni.
Nincs véletlenül valami beállítási lehetőség, hogy ezek hol jelenjenek meg?
köszi
Az lenne a problémám, hogy a pt együtt nézi a fr és 5handed partikat, és így nemtudom megnézni azt hogy milyenek külön a statjaim, szeretném megtudni hogy a HM-ben van-e rá lehetőség, mert én mindkét játéktípust szeretem, és nagyon nem szeretnék lemondani egyikről a másik javára.
Pacibeállításhoz szeretnék segítséget kérni. Tudja már a legújabb verzió v. kell valami segédprogi?
Felinstalláltam a Kaspersky tűzfal+vírusirtó kombót, a tűzfalnál beállítottam, hogy mindig megbízom benne...
Viszont utána azt írja ki, hogy: Nem olvasható adat a szállítási kapcsolatról: a létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta
Ha ezt OK-zom, akkor utána a database control panel jelenik meg, ha ott rámegyek a connetcre, akkor ugyanez a hiba jön fel, csak még alul részletezi is hogy hol a bibib...
Mit lehet ezzel tenni?
Reggel még jó volt mindenem, és akkor is fenn volt a Kaspersky trial verziója...
import error:(
Szisztok!
Már régebben is volt baj a HM-el, de aztán megoldódott és FTP-n tökéletesen működött.
Azóta lett egy windows reinstall és újrahúztam mindent. Most kipróbáltam a HM-et, de nem működik, lényegében egyik szoftvernél sem.
Először is nem jelenik meg a HUD, de a még nagyobb baj, hogy hiába importálok handeket, import errort ír. (régebbi HH-nál is)
PsstgreSQL telepítve van, a Handhistory mentve van, elvileg mindennek okénak kellene lennie. Mi lehet a baj?
Nagyon megköszönném a segítséget, msnem: caoladder@index.hu
Üdv:
caoladder
Lehet, hogy még mindig az a baj, hogy anno a stars változtatott a HH-ján, ez még régi HM...
De ettől még az FTP-nél meg kéne jelenítenie a HUD-ot nem?
Először is nem jelenik meg a HUD, de a még nagyobb baj, hogy hiába importálok handeket, import errort ír. (régebbi HH-nál is)