köszön a segítséged :)
Persze, hova töltsem? Nem tudnal adni esetleg egy mail cimet és ott folytatni a beszélgetést??,
na még egy ujabb kérdés. :)
postgres helyett beirtam a saját nevem hogy más legyen.
telepitéskor ugyanazon a ponton elakad:
Internal account lookup failure. A fióknevek és a biztonsági azonosítók között nem jött létre egymáshoz rendelés.
most akkor mit kell csinálnom???
teljesen amatőr vagyok... :D
na még egy ujabb kérdés. :)
postgres helyett beirtam a saját nevem hogy más legyen.
telepitéskor ugyanazon a ponton elakad:
Internal account lookup failure. A fióknevek és a biztonsági azonosítók között nem jött létre egymáshoz rendelés.
most akkor mit kell csinálnom???
teljesen amatőr vagyok... :D
köszi az eddigi segitséget,már asszem mindent megpróbáltam,de nem működik.
ugyanazt kapom üzenetnek.
mára feladom...
ékezet nem volt benne,a postgres jelszavához azt irtam amit a tutorialban volt: postgrespass.
ezt a leirást követtem:
:: HOLD'EM MANAGER :: Online Poker Tracking and Analysis Software
szevasztok !
Laptopra is fel szeretném telepíteni a HM-et. Pc-re már felraktam. Az érdekelne,hogy laptopra is fel kell rakni a postgres-t? illetve ha framework vagy mi a szösz a problémája akkor mit kell tenni?
Előre is köszönöm a helpet
GL
@ sikerült megoldani. igaz össze-vissza klikkelgetve 8 kül jelszóval és felhasználó névvel :D:D:D:D:D
nem importal
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul el a HUD és nem importálja a HM a HH-kat :S
Már probáltam szinte mindent. leszedtem a legujabb patch-et, uj adatbázis, más helyre mentettem a handeket de semmi :S
Jolenne ha valaki tudna segiteni, köszönöm elöre is!
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul el a HUD és nem importálja a HM a HH-kat :S
Már probáltam szinte mindent. leszedtem a legujabb patch-et, uj adatbázis, más helyre mentettem a handeket de semmi :S
Jolenne ha valaki tudna segiteni, köszönöm elöre is!
Gondolom starson van a probléma. Én feltettem ezt és megoldódott : http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe
Sziasztok
Nekem Bwinen az a gondom van, hogy a HUD nem működik. A HH-kat normálisan beimportálja meg minden. Legújabb frissítése fent van a HM-nek.
Akinek van valami ötlete az kérem írjon.
kösz