Hali..
HM 1.09 beta 17 van fent. Próbáltam Autoimportot Ongame-s handekre, de vmiért nem olvas be semmit. HUD nem tesz ki semmit.
Megoldás?
köszi megvan a cuccos,
viszont most meg olyan problémám van hogy nem jön elő a hud az asztaloknál , tegnap automatikusan előjött :(
ez mitől lehet?
szerk:sikerült el se merem mondani miért :D
1 lincence key-t csak egy gépen lehet felhasználni?
muszály lesz beszereznem egy eredetit , mert szinte az összes oldal szarakodik az 1.08assal.nemtudtok valami opciot, hogy melyik oldalon lehet könnyen kijáccani?vagy végszükség esetén megvennénk ketten hárman haverokkal 55$ér. ilyenkor használhatjuk többen is a koddal?:D
Ugyebár a HM-et egy licenccel 2 gépen lehet használni. Én 2 külön gépről szoktam pókerolni, úgyhogy ez így rendben is lenne. Csakhogy. Az egyik gép elég lassúcska, úgyhogy csere lesz a sorsa kb. fél év múlva, addig viszont nem merem élesíteni rajta a HM-t, mert mi lesz a gép csere után? Át lehet valahogy paszírozni egyik gépről a másikra a HM-et? nem technikailag érdekel, mert az nem gond, hanem licencelésileg. Ha egyikről leszedem, akkor fogja tudni, hogy a másikra már felmehet, mert az lesz a 2. licenc?
muszály lesz beszereznem egy eredetit , mert szinte az összes oldal szarakodik az 1.08assal.nemtudtok valami opciot, hogy melyik oldalon lehet könnyen kijáccani?vagy végszükség esetén megvennénk ketten hárman haverokkal 55$ér. ilyenkor használhatjuk többen is a koddal?:D
Ugyebár a HM-et egy licenccel 2 gépen lehet használni. Én 2 külön gépről szoktam pókerolni, úgyhogy ez így rendben is lenne. Csakhogy. Az egyik gép elég lassúcska, úgyhogy csere lesz a sorsa kb. fél év múlva, addig viszont nem merem élesíteni rajta a HM-t, mert mi lesz a gép csere után? Át lehet valahogy paszírozni egyik gépről a másikra a HM-et? nem technikailag érdekel, mert az nem gond, hanem licencelésileg. Ha egyikről leszedem, akkor fogja tudni, hogy a másikra már felmehet, mert az lesz a 2. licenc?
sziasztok. kéne egy kis segitség. tervezem megvenni a HMet a következö hetekben, de elötte meg szeretném nézni és áttanulmányozni kicsit. le is töltöttem a 15 napos proba verzioját, telepitettem és amikor futtatni szeretném akkor egy olyan ablak jön fel ahol csak regisztrálni vagy megvenni tudom a programot. hogy tudnám üzembe helyezni a 15 napos trial verziot? ha jol tudom akkor 2500 handet tud kezelni és elemezni, ez a része érdekelne.
köszi szépen elöre is a segitséget.
szerk:sikerült el se merem mondani miért :D
Hm. A postgressql-em elcsesződött. Előzménye, hogy egy vírusírtóval nekiálltam takarítani, és azután nem nyitotta meg a HM, szerintem ott letöröltem valamit. Ami tréfás, hogy egyelőre nem engedi visszatelepíteni. Majd írok hibaüzenetet. Már ha érdekel valakit. :-D