jaja, sh-n így csináltam, de full ringen elég körülményes egyesével helyre rakosgatni, mindig megvárni a showdownt, és alig van rá pár mp-em. Ráadásul némelyik úgy el van csúszva, hogy másik játékosnál mutatja, ezért arra is kell figyelnem, hogy az adott lapot valójában melyik játékos játszotta.
Én hamar elfelejtem a saját lapomat is :)
Még valami: ha változtatok az ülésen egy asztalnál (jobb pozíciót akarok valakin), nem működik a hud. Nem frissíti. Próbáltam bezárni és újraindítani a hm-et, de az sem segített.
Ugyanez volt a PT + GT+-al is. Mit lehet tenni?
jaja, sh-n így csináltam, de full ringen elég körülményes egyesével helyre rakosgatni, mindig megvárni a showdownt, és alig van rá pár mp-em. Ráadásul némelyik úgy el van csúszva, hogy másik játékosnál mutatja, ezért arra is kell figyelnem, hogy az adott lapot valójában melyik játékos játszotta.
Table Preferences-nél bepipálod a Mucked card test-et, ekkor az asztalnál mindenkinél mutat egy párt AA-tól TT-ig az ülés számának megfelelően. Ezt szépen elrendezed, hogy látszódjon, majd kiveszed a pipát.
Az ülés gondra meg az a megoldás, hogy a Player Preferencesnél kiveszed a pipát a Fix my stat position elől.
Még valami: ha változtatok az ülésen egy asztalnál (jobb pozíciót akarok valakin), nem működik a hud. Nem frissíti. Próbáltam bezárni és újraindítani a hm-et, de az sem segített.
Ugyanez volt a PT + GT+-al is. Mit lehet tenni?
Köszi!
Az ülés nem így gond, azt már megtaláltam korábban, hanem az, hogy nem frissít. Tehát az ellenfél játékosainak az adatai sem módosulnak a hudon azon az asztalon, ahol egyszer helyet változtattam.
Elvetettem az ötletet, miután fél óra állítgatás után egy rossz mozdulattal tönkre vágtam az egészet. Meg amúgy is kevésbé tűnt átláthatónak.
Amit még nem tudok: mikor az előző hand showdownját mutatja, előugranak a lapok ugye pár mp-re. Két gondom van vele:
- az én lapom nem mutatja
- félrecsúszva, van amikor takarás alatt látom csak, hogy lehet elmozgatni a kívánt helyre anélkül, hogy egyesével mindig megvárjam?
Akkor ezt nem vágom, passz. Lehet hogy majd a következő patchben kijavítják.
Köszi!
Az ülés nem így gond, azt már megtaláltam korábban, hanem az, hogy nem frissít. Tehát az ellenfél játékosainak az adatai sem módosulnak a hudon azon az asztalon, ahol egyszer helyet változtattam.
eurolinx, de nem az a fo termem, csak azert depoztam, hogy probalgassam a HM-t.
meg fogsz ismerni: sariboxer
Srácok, aki használja a HM-et Bosson, a mai naptól nektek nem kezdett el szarakodnia HUD? Nekem mindig leáll, hibás műveletet hajt végre, vagy mifene.
sziasztok,
ti hogy fizettetek ki a 80$-t?
csak ezert nem akarnek regelni a paypalra...
ugy latom sima VISA fizeteses opcio nincsen
???
sziasztok,
ti hogy fizettetek ki a 80$-t?
csak ezert nem akarnek regelni a paypalra...
ugy latom sima VISA fizeteses opcio nincsen
???