Nektek is kellett a holdem managerhez vmi winfos netframework?? nekem azt hiányolja, és nem engedi telepíteni. Egyébként ez jobb mint a PT3?
akkor még ma legyenek, mert legközelebb sztem gépközelbe csak vas. vagy hétfőn leszek :)
sariboxer: pontosan így működik magától is :)
sariboxer: pontosan így működik magától is :)
uzee videojában lathatod, hogy bosson meg kell a HM-nek mutatni, hogy melyik az az asztal, s ugy mar mukodik.
Table manager---> table---> table finder
Nektek is kellett a holdem managerhez vmi winfos netframework?? nekem azt hiányolja, és nem engedi telepíteni. Egyébként ez jobb mint a PT3?
no megnéztem neked, mert ki tudja, még nekem is szükségem lehet ilyenre
szoval start menu--->programok---->postgresql---->pgadminIIII
ramesz a databasere (elvileg egy van), jobb egergomb--->connect. valoszinu kér passwordöt, az postgrespass, ha az install guide szerint csinaltad.
rámész, hogy databases, majd holdem manager, s ott jobb gomb, majd backup.
gondolom, hogy amelyik gépre meg fel akarod tenni, ott ugyanezt végrehajtod, csak akkor a restore-ra kattintasz, s megadod neki a back-up filet.
Miket érdemes kitenni a hudba?
Ezeket tettem eddig: vpip, pfr, taf, st, fb, 3bet, f3bet, wsd
Mit jelent az Agg pct, AQ?
Be lehet állítani azt, hogy ne egy dobozban legyenek a számok, hanem szépen körbe helyezem el a játékos körül?
Elvetettem az ötletet, miután fél óra állítgatás után egy rossz mozdulattal tönkre vágtam az egészet. Meg amúgy is kevésbé tűnt átláthatónak.
Amit még nem tudok: mikor az előző hand showdownját mutatja, előugranak a lapok ugye pár mp-re. Két gondom van vele:
- az én lapom nem mutatja
- félrecsúszva, van amikor takarás alatt látom csak, hogy lehet elmozgatni a kívánt helyre anélkül, hogy egyesével mindig megvárjam?
Elvetettem az ötletet, miután fél óra állítgatás után egy rossz mozdulattal tönkre vágtam az egészet. Meg amúgy is kevésbé tűnt átláthatónak.
Amit még nem tudok: mikor az előző hand showdownját mutatja, előugranak a lapok ugye pár mp-re. Két gondom van vele:
- az én lapom nem mutatja
- félrecsúszva, van amikor takarás alatt látom csak, hogy lehet elmozgatni a kívánt helyre anélkül, hogy egyesével mindig megvárjam?