üdv!
Egy kis problémám akadt a postgres telepítéssel. Ugy probáltam ahogy a belinkelt oldalon van, de egy kis gáz van amikor megkérdezné hogy random jelszot akarok-e vagy sem, na itt a bibi ezt nem kérdezni meg hanem azonal randomba rak és nem megy végig a telepítő. Mi lehet a baj? Nem lehetek ekkora láma, hogy egy szar porgi kifogjon rajtam.... :(
üdv!
Egy kis problémám akadt a postgres telepítéssel. Ugy probáltam ahogy a belinkelt oldalon van, de egy kis gáz van amikor megkérdezné hogy random jelszot akarok-e vagy sem, na itt a bibi ezt nem kérdezni meg hanem azonal randomba rak és nem megy végig a telepítő. Mi lehet a baj? Nem lehetek ekkora láma, hogy egy szar porgi kifogjon rajtam.... :(
Valamit tuti elkurtam, de most is meg a telepités vége előtt, vmi olyasmit ir hogy már foglalat a postgres account. Helyre lehet ezt hozni vhogy?
Vista alá akarod telepíteni?
Nem, XP alá
Igen, ez szerint, de ugynézki mégis elszurtam vmit, illetve elöször nem adtam jelszot, most meg hiába is probálom vmi baja van....
Hoppá, most meg magyarul adott hiba üzenetet,ami igy szól:
Internal account lookup failer: A fióknevek és a biztonsági azonosító között nem jött létre egymáshoz rendelés.
Na sikerült felraknom nagy nehezen. Külön köszönet Littlemage forumtársnak.
Egy gyors kérdés, bossos kollegákhoz, a HH converter a tour file-oket nem konvertálja át? (lehethogy hülye kérdés...)
Na sikerült felraknom nagy nehezen. Külön köszönet Littlemage forumtársnak.
Egy gyors kérdés, bossos kollegákhoz, a HH converter a tour file-oket nem konvertálja át? (lehethogy hülye kérdés...)