?
kisrapi?
Igen,ugy emlékszem,de ha nem így van akkor elnézést kérek!
Igen ,én is meg szenvedtem vele!
Vistara nem a sima PostgreSQL versio kell.Vistara külön meg van adva,mintaz xp-re!A linket én is ugy kaptam kisrapitol,de szerintem google-ba hamar meg lehet találni!
downloaded postgresql-8.2.msi vagy a 8.3-at kellett letölteni.Kisrapi tudja!
Újabb HM-es kérdésem lenne.Hogy kellene beállítani, hogy tudjak adathalászni FTP-ről?Beállítottam az autoimportnál a könyvtárt ahova a tmp fileokat menti el, amik ugye az observed handek.A Hm viszont nem akarja beolvasni.A Table manager viszont látja mindet.
Újabb HM-es kérdésem lenne.Hogy kellene beállítani, hogy tudjak adathalászni FTP-ről?Beállítottam az autoimportnál a könyvtárt ahova a tmp fileokat menti el, amik ugye az observed handek.A Hm viszont nem akarja beolvasni.A Table manager viszont látja mindet.
Sziasztok!
Lenne egy két kérdésem. Elöször is sikerült bevinnem a handeket, sőt csináltam másik teremhez is adatbázist. A statjaim szerintem elég katasztrófálisak.
Kérdéseim:
- mennyi az ideális érték egy két dologhoz (VP$P, PRF, AGR, Steal értékek stb) , illetve hol tudok ennek utána nézni hogy melyik adatnak mihez kellene közelíteni?
- a titanrol lehet-e adathalászni?
- lehet-e excel táblába vinni az adatokat, hogy jobban átlássam a dolgokat?
Asszem egyenlőre ennyi, köszi előre is.
Üzenet:
Szia!
Töröltük a bemásolt angol nyelvű HM cikket a fórumból, mivel hamarosan magyarul is olvasható lesz az Akadémián.
Egyáltalán nem veszem személyes sértésnek, de ez most valami vicc? :))
Fórumban vagyunk vaze', s a kollégának valószínúleg megteszi most azonnal is - angolul. :)
Felesleges szarakodás.
Tegnap, 10:50 #376 (permalink) Sobi
Elindítod a HM-et és 'Articles / Plugging Leaks' (:P:P:P:P)
Felesleges szarakodás.
Elindítod a HM-et és 'Articles / Plugging Leaks' (:P:P:P:P)
Nem az, ugyanis szerzői jogvédelem alatt áll a cikk, csak úgy nem lehet bárhol megjelentetni.