Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

mikee1978
Válasz uzee101 kommentjére
2008. jún. 13. 13:45

?

kisrapi?

Igen,ugy emlékszem,de ha nem így van akkor elnézést kérek!

kisrapi
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. jún. 13. 14:42

Igen,ugy emlékszem,de ha nem így van akkor elnézést kérek!

Így van elvileg tudom, de most munkahelyen vagyok, és innen nem, de kb. annyit kell beírni a google-ba, hogy PostgreSQL for win. vista download...
Ha azt kicsomagolod, akkor ott lesz egy asszem update nevű file, amit először el kell indítani, és csak aztán a setupot, aztán meg mindent úgy csinálni, ahogy az a skiboy által belinkelt útmutatóban is van...

FT
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. jún. 13. 17:19

Igen ,én is meg szenvedtem vele!
Vistara nem a sima PostgreSQL versio kell.Vistara külön meg van adva,mintaz xp-re!A linket én is ugy kaptam kisrapitol,de szerintem google-ba hamar meg lehet találni!
downloaded postgresql-8.2.msi vagy a 8.3-at kellett letölteni.Kisrapi tudja!

A 8.3-as nekem ment Vista alatt simán.

medgypeti
Válasz FT kommentjére
2008. jún. 16. 21:50

Újabb HM-es kérdésem lenne.Hogy kellene beállítani, hogy tudjak adathalászni FTP-ről?Beállítottam az autoimportnál a könyvtárt ahova a tmp fileokat menti el, amik ugye az observed handek.A Hm viszont nem akarja beolvasni.A Table manager viszont látja mindet.

Polacheck
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jún. 16. 22:00

Újabb HM-es kérdésem lenne.Hogy kellene beállítani, hogy tudjak adathalászni FTP-ről?Beállítottam az autoimportnál a könyvtárt ahova a tmp fileokat menti el, amik ugye az observed handek.A Hm viszont nem akarja beolvasni.A Table manager viszont látja mindet.

Nekem semmit nem kellett állítani. Importálja a fájlokat 18 asztalról, mint a kisangyal...

Sobi
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 18. 10:50

Sziasztok!

Lenne egy két kérdésem. Elöször is sikerült bevinnem a handeket, sőt csináltam másik teremhez is adatbázist. A statjaim szerintem elég katasztrófálisak.

Kérdéseim:

- mennyi az ideális érték egy két dologhoz (VP$P, PRF, AGR, Steal értékek stb) , illetve hol tudok ennek utána nézni hogy melyik adatnak mihez kellene közelíteni?

- a titanrol lehet-e adathalászni?

- lehet-e excel táblába vinni az adatokat, hogy jobban átlássam a dolgokat?

Asszem egyenlőre ennyi, köszi előre is.

zoltanh
Válasz Sobi kommentjére
2008. jún. 18. 10:58
nando42
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 19. 1:48

Üzenet:
Szia!

Töröltük a bemásolt angol nyelvű HM cikket a fórumból, mivel hamarosan magyarul is olvasható lesz az Akadémián.

Egyáltalán nem veszem személyes sértésnek, de ez most valami vicc? :))

Fórumban vagyunk vaze', s a kollégának valószínúleg megteszi most azonnal is - angolul. :)

Felesleges szarakodás.

Tegnap, 10:50 #376 (permalink) Sobi

Elindítod a HM-et és 'Articles / Plugging Leaks' (:P:P:P:P)

Admin
Válasz nando42 kommentjére
2008. jún. 19. 3:39

Felesleges szarakodás.

Nem az, ugyanis szerzői jogvédelem alatt áll a cikk, csak úgy nem lehet bárhol megjelentetni. Jelenleg a cikk a HM szoftverének része. A megjelentetéshez a szerző engedélye kell. Ezt a szerző nekünk a magyar nyelvű megjelentetés kapcsán megadta, így hamarosan azok számára is olvasható lesz az oldalon, akik a szoftvert nem vették meg. Kis türelmet kérünk.

Elindítod a HM-et és 'Articles / Plugging Leaks' (:P:P:P:P)

Innen bárki letöltheti és olvashatja eredeti nyelven.

nando42
Válasz Admin kommentjére
2008. jún. 19. 3:44

Nem az, ugyanis szerzői jogvédelem alatt áll a cikk, csak úgy nem lehet bárhol megjelentetni.

Így már más. ;)

Élő ügyfélszolgálat