PP-n 20 bb-sen nekem sincs hud :(
Jött ma egy levél valami ptr akcióról, amiben handek mellé adnak egy "The Ultimate HEM / PT3 HUD"-ot. Tud erről valaki valamit? én semmit nem találok sehol.
re
Hello!
Az auto import folder be van állítva a HM-ben?
alapból ide menti a party a hh-kat: C:\Program Files\PartyGaming\PartyPoker\HandHistory\usernév
A handhistorykat angolul menti a kliens?
Jött ma egy levél valami ptr akcióról, amiben handek mellé adnak egy "The Ultimate HEM / PT3 HUD"-ot. Tud erről valaki valamit? én semmit nem találok sehol.
Nem működik az universal replayer, ezért gondoltam HM-ben visszanézem a tegnapi touromat.
Komplett kezdőnek érzem magam, de nem tudom elérni, hogy csak egy adott torna handjeit nézzem vissza és lehetőleg egyben.
Resultok között mégcsak ki tudom szűrni a buyin és az időpont (yesterday) alapján az adott tornát, de a tourney/ report részen már az összes tegnap játszott tour handjeit mutatja.
Tourney/hand részen pedig 2db handet muatat, fogalmam sincs melyik tornáról.
Mit csinálok rosszul? Miért nem lehet egyszerűen kijelölni egy tornát a resultnál és megnézni a handjeit?
ongame
Tud arra valaki valami megoldást, hogy a mucked cardokat mutassa a HM bwinen? Macerás mindig a last handet nyomogatni...
hy all.
valaki nem tudja mitkellene beállitani hudba,.hogy ongame be, megfelelöen tegye ki a hudot5 maxon? sajna csak hu 6 max9 fös és 10fösbeállitást találtam,és a6maxra álliotm be, teljesen össze vissza teszi ki a hud adatokat,és ha egyik asztalon kiigazitom,atöbbin összekeveredik,ötlet valaki?:)
elöre is thx
HM
Sziasztok! HM problémám lenne, remélem tudtok segíteni. A hud-ot nem mutatja multi versenyen. Volt, hogy párhuzamosan játszottam sng-vel és ott ment az mtt-n nem ment.
A segítséget előre is köszönöm!
HM replay
Nem működik az universal replayer, ezért gondoltam HM-ben visszanézem a tegnapi touromat.
Komplett kezdőnek érzem magam, de nem tudom elérni, hogy csak egy adott torna handjeit nézzem vissza és lehetőleg egyben.
Resultok között mégcsak ki tudom szűrni a buyin és az időpont (yesterday) alapján az adott tornát, de a tourney/ report részen már az összes tegnap játszott tour handjeit mutatja.
Tourney/hand részen pedig 2db handet muatat, fogalmam sincs melyik tornáról.
Mit csinálok rosszul? Miért nem lehet egyszerűen kijelölni egy tornát a resultnál és megnézni a handjeit?
Sziasztok! HM problémám lenne, remélem tudtok segíteni. A hud-ot nem mutatja multi versenyen. Volt, hogy párhuzamosan játszottam sng-vel és ott ment az mtt-n nem ment.
A segítséget előre is köszönöm!