Köszönöm a segítséget, de így sem megy. Idáig a replayer-ben látszodott a hud, de az asztalnál nem. Most sehol nem megy. (mtt) Mi lehet esetleg még?
A fene sem érti hogy hogyan, de az 1.15 béta megoldja a steal focus problémákat.
Stacked módban játszom, és 1.14-ben mindig elölre pattantak az új ablakok, ezzel meg hátra kerülnek.
köszönöm, +1/2 óra alatt rájöttem én is hogy nem a logikus hand alatt kell ügyeskedni, hanem a data view alatt.
itt viszont a probléma a normál filterrel volt ahol a #players vhogy alapból be volt állítva és így nem mutatta a handeket
elég gyatra egyébként a HM ide vonatkozó FAQ a honlapon.
Sziasztok, most telepítették újra a gépet és amikor újra akartam telepíteni a HM-ert, akkor nem engedte a PostgerSQL-t.
Ötletek, hogy miért nem engedi?
Sziasztok, most telepítették újra a gépet és amikor újra akartam telepíteni a HM-ert, akkor nem engedte a PostgerSQL-t.
Ötletek, hogy miért nem engedi?
Ha külön tezem fel, valami kódot kér a Postgresglt amiről fogalmam sincs micsoda.
Ha külön tezem fel, valami kódot kér a Postgresglt amiről fogalmam sincs micsoda.
A HM csak annyit ír ki hogy nem tudja telepíteni.
Külön a Postgresql meg ezt írja ki "Problem runningpost-install step. Installation may not complete correctly. Error reading file C:/Program Files/PostgreSQL/8.4/data/postgresgl.conf"
De ettől még feltelepíti, csak a HM nem találja a szervert.
A HM csak annyit ír ki hogy nem tudja telepíteni.
Külön a Postgresql meg ezt írja ki "Problem runningpost-install step. Installation may not complete correctly. Error reading file C:/Program Files/PostgreSQL/8.4/data/postgresgl.conf"
De ettől még feltelepíti, csak a HM nem találja a szervert.
valaki tudna segíteni, hogy a fold to c/r erteket hol lehet beállítani a HUdra? C/R fülön belül nem találom