hud options / additional filters
segítség kellene
nagyon nagy segítség lenne,ha valaki segítene és megmondaná a frankót :D
Mely adatokat kell HM-be beállítanom amiket mindenféleképpen látnom kell játék közben az asztalnál?melyik azok a mutatom számok amelyek arra utalnak,hogy fish az emberünk.micro cash game-ről beszélünk,jelenleg nl5-ön vagyok.
Frissítettem 1.15.05 -re, és nem megy. Valaki tudja a megoldást?
Na srácok, finomhangolom a hm managerem, sok hónap után játszom újra a starson, ezér kicsit elállítódtak a dolgok.
Van egy fő problémám, amire idáig nincs egyszerű megoldás, ez a fenntebb is taglalt "cash game asztalokon nincs hud, tournament asztalokon van hud" probléma.
A másik, amire valszeg van, hogy bár be van állítva a kedvenc ülőhelyem managerben és starson is, és a statisztikákat is jól írja ki, de a mutatáskor utólag még megjelenő kártyaikonokat rossz székekhez passzintja. Nem tudom érthető-e.
Hol tudnám ezt átállítani, illetve letiltani ha azt nem lehet?
Hud options/table preferences/
card aligment edit checkboxot kipipálod
akkor be tudod állítani a kártyák helyét.
CG HUD-ot nem tudom talán próbáld meg a legújabb bétát feltenni
(1.11.05)
Hud options/table preferences/
card aligment edit checkboxot kipipálod
akkor be tudod állítani a kártyák helyét.
CG HUD-ot nem tudom talán próbáld meg a legújabb bétát feltenni
(1.11.05)
import error
Sziasztok akadémiások
Pár hónapja használom a HUD-ot MTT-k hez. PS-en és FTP-en megy pöpecül mig IPK-en szarakodott jo sokaig, mikor importálja a handeket az IMPORT ERROR résznél valami számok jelentek meg amik nem szabadnának . Aztan egyik napról a másikra megjavult és ment faszául. Most megint ugyanez a bajom van, egyik nap ment, másnao megint nem jelent meg a HUD. WTF?
potodds
Hejj.
Nem tudom beállítani, hogy kijelezze a potesélyt.
Elméletileg csak HUD Options->site options és ki kell pipálni a track live hands-et.
Emellett a chat-et everything-re állítani.
Továbbá a Table preferences-nél ki lehet pipálni, hogy százalékba mutassa.
Ehhez képest ennyi történik:
Semmi. Fent a "no bet" felirat helyén kellene megjelennie. De még sosem... jelent meg.
Találkoztatok hasonlóval? Tud vki megoldást?
Tudja valaki hogy HM handreplayer-t hogy lehet beállítani, hogy időrendi sorrendbe játssza le a handeket? Beállítom hogy automatikusan játssza le őket, erre elkezdi visszafele mutatni.
Meg az is, hogy balra kell lapozni amikor időben előre haladok...
Van erre valami megoldás?
Hejj.
Nem tudom beállítani, hogy kijelezze a potesélyt.
Elméletileg csak HUD Options->site options és ki kell pipálni a track live hands-et.
Emellett a chat-et everything-re állítani.
Továbbá a Table preferences-nél ki lehet pipálni, hogy százalékba mutassa.
Ehhez képest ennyi történik:
Semmi. Fent a "no bet" felirat helyén kellene megjelennie. De még sosem... jelent meg.
Találkoztatok hasonlóval? Tud vki megoldást?