rigopisti
Válasz xnrobix kommentjére
2010. okt. 11. 17:49
Rigopisti a HM telepítő exe elméletileg felrak mindent, csak nekem nem sikerül.
Letöltöttem már a PostgerSQL 8.3 mat is, de azzal se működik a végén kiírja hogy error reading file postgresql.conf (lehet hogy nem fejezte be a telepítés) ??
Valakinek ötlete? Windows reinstall után nem volt valakinek hasonló, aki meg is tudta oldani? (:
nekem hasonló gondom volt, viszont most telepítettem fel és működik. feltelepítette a postgresql-t is. a telepítés elején kiírja, hogy telepíti a hm-t és a postgreql-t is. egyébként a honlapon van egy videó, ami bemutatja lépésről lépésre, nekem minden úgy történt, ahogy a videón.
P8k3r
2010. okt. 11. 18:38
Rigopisti a HM telepítő exe elméletileg felrak mindent, csak nekem nem sikerül.
Letöltöttem már a PostgerSQL 8.3 mat is, de azzal se működik a végén kiírja hogy error reading file postgresql.conf (lehet hogy nem fejezte be a telepítés) ??
Valakinek ötlete? Windows reinstall után nem volt valakinek hasonló, aki meg is tudta oldani? (:
Service pack 3-at is felraktad?
.Net framework is kell, azt most nemtudom megmondani, hogy melyik, de HM fórumán biztosan le van írva.
Szerk.:
Operating System: Windows XP or Newer with all Service Packs Installed
Microsoft .NET Framework: 3.5 Service Pack 1 or Newer
xnrobix
Válasz P8k3r kommentjére
2010. okt. 11. 19:01
SP3 van rajta, valszeg ez a baj.
Mindent töröljek le és restart?
P8k3r
2010. okt. 11. 19:15
SP3 van rajta, valszeg ez a baj.
Mindent töröljek le és restart?
Ha az op.rendszerre gondolsz, avval nincs gond ha az SP3.
.NET frameworköt meg tudsz leszedni microsoft.com-ról.
Abban nem vagyok biztos, hogy ez megoldja majd a problámádat de egy próbát megér.:)
xnrobix
Válasz P8k3r kommentjére
2010. okt. 11. 19:31
Sajnos így se jó, vigyem el szerelőhöz? =(
kidelpiero
2010. okt. 12. 11:07
Hol lehet beállítani a HUD-nál hogy mekkora betűkkel írja ki az adatokat? Előre is kösz
qnstard
Válasz kidelpiero kommentjére
2010. okt. 12. 11:13
Hol lehet beállítani a HUD-nál hogy mekkora betűkkel írja ki az adatokat? Előre is kösz
Statokként külön-külön lehet módosítani a betűméretet a HUD beállításoknál. Ha jól emlékszem Player Preferences és ott a jobb alsó mezőben lehet vele variálni.
TheStig
Válasz qnstard kommentjére
2010. okt. 12. 12:34
Statokként külön-külön lehet módosítani a betűméretet a HUD beállításoknál. Ha jól emlékszem Player Preferences és ott a jobb alsó mezőben lehet vele variálni.
lehet egyben is, asszem player preferences / appearance. most nem tudom megnyitni a HMet, de ha estig nem lesz meg, akkor majd pontosan leirom. van még a "scale font" vagy valami ilyesmi, az meg azt tudja, hogy az asztal arányaihoz igazitja a betüméretet, pl: hiába 8as méretet állitasz be, ha fullscreenre teszed az asztalt, akkor felnagyitja a betüket is arányosan nagyobbra.
jav: megnéztem, jól irtam a menüpontokat
dr.drogba
Válasz TheStig kommentjére
2010. okt. 13. 15:55
Sziasztok.
Azt hol tudom beállitani,hogy csak az 5max vagy csak az FR 10Max statokat mutassa,és ne egyszerre az egészet?
Elöre is köszi
titcar
Válasz dr.drogba kommentjére
2010. okt. 13. 16:44
Sziasztok.
Azt hol tudom beállitani,hogy csak az 5max vagy csak az FR 10Max statokat mutassa,és ne egyszerre az egészet?
Elöre is köszi
hud options / additional filters