Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kanrich_
Válasz balee23 kommentjére
2008. jún. 27. 15:02

Helló!
Ipokeren beállítottam az importálást, de a HUD nem jelenik meg, mit kell beállítani hogy működjön ?

Frissítsd a Holdem Managert, általában az szokott lenni a hiba.

Macko1
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jún. 27. 17:32

Köszi
Akkor nem erőlködök én sem :)

Slash
Válasz Macko1 kommentjére
2008. jún. 27. 23:47

Leformáztam ma a vinyót, feltettem újra a HM-et, majd beírtam a regisztrációs kódot, erre kiírja, hogy valami hiba van, vegyem fel a kapcsolatot a supporttal. Mi lehet ez?

nando42
Válasz Slash kommentjére
2008. jún. 28. 0:47

Leformáztam ma a vinyót, feltettem újra a HM-et, majd beírtam a regisztrációs kódot, erre kiírja, hogy valami hiba van, vegyem fel a kapcsolatot a supporttal. Mi lehet ez?

Hát vedd fel a kapcsolatot a supportal. Reinstall után újra kell kérni a kódot. :)

bojanika
Válasz nando42 kommentjére
2008. jún. 28. 1:03

Ha van itt vki, aki ipoker-en miniview mellett használja a HM-et (és hudot), akkor az csatoljon már ide egy képet, hogy renfódezi el a statokat, mert nekem a minimum statokat felrakva is akkora káosz a dolog, hogy lehetetlen játszani... :(
Minden ötletet és megoldási javaslatot köszönök szépen.

Littlemage
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 28. 7:24

Ha van itt vki, aki ipoker-en miniview mellett használja a HM-et (és hudot), akkor az csatoljon már ide egy képet, hogy renfódezi el a statokat, mert nekem a minimum statokat felrakva is akkora káosz a dolog, hogy lehetetlen játszani... :(
Minden ötletet és megoldási javaslatot köszönök szépen.

6max-on még lehet valahogy, a grindelős videomon láthatsz screenshootot :)

most nem játszom, este rakhatok fel, ha érdekel.

De FR-en sose próbálkoztam, ill. volt 1-2 sng, amire automatikusan kirakta, de inkább kikapcsoltam :)

balee23
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jún. 28. 10:35

Frissítsd a Holdem Managert, általában az szokott lenni a hiba.

Igen az volt a gond , köszi a segítséget.

R1per2
Válasz balee23 kommentjére
2008. jún. 28. 14:05

Nekem full ringen használhatatlan miniview-en a HUD. Ezért kell két 30" monitort venni, és szépen elfér 18 nagy asztal is takarás nélkül :)

mikee1978
Válasz R1per2 kommentjére
2008. jún. 28. 16:20

???

Én játszottam az ipoker hálózaton mini ablakoknál és jól elfértek a hm adatai!
Én egy sort tettem ki azon 3 max 4 adattal.Mindegyiket az ember nevére helyeztem el.Ha kellett valami plusz infó akkor rémentem a HUD-ra és kijelezte a többi adatokat.

szigma
Válasz nando42 kommentjére
2008. jún. 29. 0:48

Report/holecards ...?

Köszi, ez az

Élő ügyfélszolgálat