Helló!
Ipokeren beállítottam az importálást, de a HUD nem jelenik meg, mit kell beállítani hogy működjön ?
Köszi
Akkor nem erőlködök én sem :)
Leformáztam ma a vinyót, feltettem újra a HM-et, majd beírtam a regisztrációs kódot, erre kiírja, hogy valami hiba van, vegyem fel a kapcsolatot a supporttal. Mi lehet ez?
Leformáztam ma a vinyót, feltettem újra a HM-et, majd beírtam a regisztrációs kódot, erre kiírja, hogy valami hiba van, vegyem fel a kapcsolatot a supporttal. Mi lehet ez?
Ha van itt vki, aki ipoker-en miniview mellett használja a HM-et (és hudot), akkor az csatoljon már ide egy képet, hogy renfódezi el a statokat, mert nekem a minimum statokat felrakva is akkora káosz a dolog, hogy lehetetlen játszani... :(
Minden ötletet és megoldási javaslatot köszönök szépen.
Ha van itt vki, aki ipoker-en miniview mellett használja a HM-et (és hudot), akkor az csatoljon már ide egy képet, hogy renfódezi el a statokat, mert nekem a minimum statokat felrakva is akkora káosz a dolog, hogy lehetetlen játszani... :(
Minden ötletet és megoldási javaslatot köszönök szépen.
Frissítsd a Holdem Managert, általában az szokott lenni a hiba.
Nekem full ringen használhatatlan miniview-en a HUD. Ezért kell két 30" monitort venni, és szépen elfér 18 nagy asztal is takarás nélkül :)
???
Én játszottam az ipoker hálózaton mini ablakoknál és jól elfértek a hm adatai!
Én egy sort tettem ki azon 3 max 4 adattal.Mindegyiket az ember nevére helyeztem el.Ha kellett valami plusz infó akkor rémentem a HUD-ra és kijelezte a többi adatokat.
Report/holecards ...?