Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Littlemage
Válasz R1per2 kommentjére
2008. jún. 25. 0:17

sztem a hm dealt raket számol, a boss meg contr.-ot, s az kevesebb, mint a dealt.

R1per2
Válasz zoltanh kommentjére
2008. jún. 25. 0:21

hmm, nemtom, ott nem használtam még HH convertert, ezért kimaradtak handek, vagy hibásaok voltak, de h jól emlékszem, ott is valamivel kevesebbet kaptam, mint ami benne volt.
Sportinbeten annyi raket termeltél asszem, amennyi az fpp pontod, osztva 4-el
Lehetséges, hogy elcsalja a terem?

nando42
2008. jún. 25. 3:45

hmm, nemtom, ott nem használtam még HH convertert, ezért kimaradtak handek, vagy hibásaok voltak, de h jól emlékszem, ott is valamivel kevesebbet kaptam, mint ami benne volt.
Sportinbeten annyi raket termeltél asszem, amennyi az fpp pontod, osztva 4-el
Lehetséges, hogy elcsalja a terem?

Nem valószínű ;) Be kell állítani VPIP-et, kb jó akkor, de nem árt figyelembe venni, hogy hh converter sem kovertál tökéletesen.

szigma
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 26. 21:27

Hogyan tudok olyan nézetet előhívni ahol hasonlóan PT-hez az egyes kezek nyerési százalékét illetve a velük nyert összeget tudom megnézni?

nando42
Válasz szigma kommentjére
2008. jún. 26. 21:45

Hogyan tudok olyan nézetet előhívni ahol hasonlóan PT-hez az egyes kezek nyerési százalékét illetve a velük nyert összeget tudom megnézni?

Report/holecards ...?

R1per2
Válasz nando42 kommentjére
2008. jún. 26. 23:08

versenyjátékban, amikor átültettek, nem jött be a HUD. Újraindítottam HM-et, de semmi. hogy működik?

nando42
2008. jún. 27. 0:27

versenyjátékban, amikor átültettek, nem jött be a HUD. Újraindítottam HM-et, de semmi. hogy működik?

szarul, ne erőltesd! :) asszem a köv update egy méretes touros frissítés lesz. :)

balee23
2008. jún. 27. 11:33

Hud

Helló!
Ipokeren beállítottam az importálást, de a HUD nem jelenik meg, mit kell beállítani hogy működjön ?

Macko1
2008. jún. 27. 14:10

cake

Sziasztok!

Úgy tudom a holdem manager nem támogatja a cake-et.
Próbáltam különböző konvertálókat használni de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Hogy tudom a cake-s partijaimat holdem managerben elemezni?

Köszi a segítséget előre is.

Zoleee
Válasz Macko1 kommentjére
2008. jún. 27. 14:28

Sziasztok!

Úgy tudom a holdem manager nem támogatja a cake-et.
Próbáltam különböző konvertálókat használni de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Hogy tudom a cake-s partijaimat holdem managerben elemezni?

Köszi a segítséget előre is.

Alapból ugye nem lehet, mert a cake network nagyon figyel is arra, hogy ne is lehessen. Ez az üzletpolitikájuk, részben ennek tudható be a gyenge játékosállomány....

Bár én is láttam már próbálkozásokat a konvertálásra, és magam is próbáltam, de valahogy nekem sem jött össze. Lehet ha ráérek egy kicsit jövő héten, teszek egy új próbálkozást... Bár én eléggé kényelmes ember vagyok, szóval ha valami nem működik akkor nem erőltetem... :)

Élő ügyfélszolgálat