sztem a hm dealt raket számol, a boss meg contr.-ot, s az kevesebb, mint a dealt.
hmm, nemtom, ott nem használtam még HH convertert, ezért kimaradtak handek, vagy hibásaok voltak, de h jól emlékszem, ott is valamivel kevesebbet kaptam, mint ami benne volt.
Sportinbeten annyi raket termeltél asszem, amennyi az fpp pontod, osztva 4-el
Lehetséges, hogy elcsalja a terem?
hmm, nemtom, ott nem használtam még HH convertert, ezért kimaradtak handek, vagy hibásaok voltak, de h jól emlékszem, ott is valamivel kevesebbet kaptam, mint ami benne volt.
Sportinbeten annyi raket termeltél asszem, amennyi az fpp pontod, osztva 4-el
Lehetséges, hogy elcsalja a terem?
Hogyan tudok olyan nézetet előhívni ahol hasonlóan PT-hez az egyes kezek nyerési százalékét illetve a velük nyert összeget tudom megnézni?
Hogyan tudok olyan nézetet előhívni ahol hasonlóan PT-hez az egyes kezek nyerési százalékét illetve a velük nyert összeget tudom megnézni?
versenyjátékban, amikor átültettek, nem jött be a HUD. Újraindítottam HM-et, de semmi. hogy működik?
versenyjátékban, amikor átültettek, nem jött be a HUD. Újraindítottam HM-et, de semmi. hogy működik?
Hud
Helló!
Ipokeren beállítottam az importálást, de a HUD nem jelenik meg, mit kell beállítani hogy működjön ?
cake
Sziasztok!
Úgy tudom a holdem manager nem támogatja a cake-et.
Próbáltam különböző konvertálókat használni de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Hogy tudom a cake-s partijaimat holdem managerben elemezni?
Köszi a segítséget előre is.
Sziasztok!
Úgy tudom a holdem manager nem támogatja a cake-et.
Próbáltam különböző konvertálókat használni de egyiket sem tudtam működésre bírni.
Hogy tudom a cake-s partijaimat holdem managerben elemezni?
Köszi a segítséget előre is.