Na fiúk! Megvettem a progit! Használom is immár 2 napja :D
Vegyesek az élményeim vele kapcsolatban. A telepítés és beállítás mit mondjak? KATASZTRÓFA! több mint 3 óra kellett mire felraktam meg beállítottam. Persze ebben volt a saját hülyeségem is, de azt felejtsétek el, hogy simán feltelepítitek mint más szoftvert. Itt fel kell rakni (illetve most már alapból felrakja magának) a PSQL programot, amit utána konfigolni kell. Legtöbbet ezzel szívtam. Na de végül is ezt csak egyszer kell megcsinálni.
A használatával is voltak gondjaim. Nem lehet azt mondani hogy felhasználó barát. A legtöbb beállítás elég fura helyeken van (hozzáteszem nincs sok angol tudásom, ez pedig nagy hátrány!), nehéz megtalálni ami kell. De ha ez is meg van, akkor már zsír minden! Rengeteg segítséget adott nekem. Főképp természetesen a nehéz szituknál, segített a döntésemben.
Annyi szűrő és adatot tud megjeleníteni, hogy az valami elképesztő. A legtöbbről fogalmam sincs. Persze ezeket is meg kell tanulni külön szép sorban. Összességében azt tudom elmondani, ha egyszer sikerült felrakni és beállítani utána nagyon hamar visszahozza az árát (nekem 2 nap alatt :D)
Ja és a program kifizetése is gyorsan, rugalmasan lebonyolodott a poker akadémia jóvoltából!
Akit bővebben érdekel írjon rám nyugodtan!
hojekferenc@gmail.com
A hsz-ed és a topik aktualitását tekintve, nagyjából 3 évvel vagy elmaradva... :D
Egy kérdésem lenne hogy milyen adatokat érdemes beállitani a HM-ben amik még könnyebbé tehetik számunkra az adatok elemzését vagyis javaslatokat kérnék hogy ki szerint mi a legjobb beállítás a játékunknak :D
köszönöm előre is a válaszokat !
Egy kérdésem lenne hogy milyen adatokat érdemes beállitani a HM-ben amik még könnyebbé tehetik számunkra az adatok elemzését vagyis javaslatokat kérnék hogy ki szerint mi a legjobb beállítás a játékunknak :D
köszönöm előre is a válaszokat !
Póker stratégia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikák és azok elemzése | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Én DoN-t játszom, gondolom te CG-zel, úgyhogy nem ugyanarra van szükségünk, de leírom én miket használok:
Vpip/PFR/Raise1st/3bet/fto3bet
steal/bbfoldvssteal/ftoresteal/flopcbet/ftocbet
Köszi szépen de már olvastam ezt e cikket igazából arra lennék kíváncsi hogy mely mutatókat érdemes kirakni a HUD-ba mert ezeket mind kirakni fölösleges meg el is veszi az egész képernyőt! Szóval a mik azok amik alapján lehet igazán jó képet alkotni mert nekem például most ez van beállitva:
Első sor:
VPIP
Preflop reaise
limp
steal
3bet
4bet
Második sor:
Agg factor
flop CB
fold to flop CB
check raise
squeeze
és persze van név és hand szám is :P
Szoval erre kérném a véleményeket hogy mi kéne vagy mi nem kéne! :D
nemtom milyen limiten játszol, de alacsonyabb limiteken szvsz felesleges squeeze, 4bet, meg c-r kitenni. meg tudod nézni a popupból is ha kell. limp felesleges mert nagyjából látszik a vpip/pfrből is. neked kell tudni, hogy mit akarsz nézni, én azt rakom ki, amit gyakran nézek, a többi elfér a popupban.
a HM fórumon van ilyen topic amúgy, ott nézz szét...
10 k versenyhand utan bekapcsoltam a tipizalo ikonokat, enyémre rakott egy sasfejet. Vagány. Azt tudjátok, hogy mit jelképez? Ragadozómadár, aki minden hülyeségre rácsap? Mer ez úgy nagyjából összhangban van a játékommal. :D
10 k versenyhand utan bekapcsoltam a tipizalo ikonokat, enyémre rakott egy sasfejet. Vagány. Azt tudjátok, hogy mit jelképez? Ragadozómadár, aki minden hülyeségre rácsap? Mer ez úgy nagyjából összhangban van a játékommal. :D