Valaki nem tudja hogy Ultimatebetnel mitől lehet az, hogy a hud feljön, de nem frissül? turneynál minden oké, cashnél meg nem...
ez egyre érdekesebb... A Hud pot részlege (ki nyerte az előző 3-at) működik, de a player statok nem. És Hm-ben a nickem megvan, de Absolute pokert ír nem ub-t, és azt írja h 0 hand, ennek megfelelően pedig statok, gráf sincsen.
hmhm
Kb 10 perce játszottam UB-n és semmi gond nem volt. Teljesen rendben ment a HUD.
sziasztok
ti előbb az asztalokból léptek ki, vagy élőbb a hudot állítjátok le?én asztalokból szoktam kilépni, de megint leállt.
ilyenkor hogy tudom beimportálni őket?import files, és külön kibogarászom, vagy van vmi egyszerűbb megoldás is?
Köszönöm Skaidy, életet menetettél...:D
sziasztok
ti előbb az asztalokból léptek ki, vagy élőbb a hudot állítjátok le?én asztalokból szoktam kilépni, de megint leállt.
ilyenkor hogy tudom beimportálni őket?import files, és külön kibogarászom, vagy van vmi egyszerűbb megoldás is?
Tudna valaki segíteni hogy a hud használható e a Rush pokerbe és ha igen milyen beállítást igényel!
Tobet poker'
Hi All!
HUD jó helyen jelenik meg, azaz minden játékos mellett/felett jól jelenik meg. De viszont, amikor a Muckolt lapokat/vagy a nyert lapokat mutatja+floppot, azt összekeveri. Nem a megfelelő ember fölé teszi. (Hero neve be van állítva)
Találkoztatok ilyennel!?
Köszi előre is!
Hi All!
HUD jó helyen jelenik meg, azaz minden játékos mellett/felett jól jelenik meg. De viszont, amikor a Muckolt lapokat/vagy a nyert lapokat mutatja+floppot, azt összekeveri. Nem a megfelelő ember fölé teszi. (Hero neve be van állítva)
Találkoztatok ilyennel!?
Köszi előre is!
Pontosan nem tudom a megoldást, de amikor felvillantja a lapokat a HM akkor azokat is tudod mozgatni mint a HUD-ot. Ha átrakod minden pozíciónál és elmented akkor az ott is marad. Elvileg.