Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

panamaa
Válasz bexi34 kommentjére
2010. dec. 2. 11:36

a kérdésem a következő lenne,hogy hol tudom beállítani,hogy ha a HUD-ot húzom a cash asztalnál akkor ne menjem máshova a Sit&Go asztalnál?!

hud options-table preferences-WYSIWYG elől vedd ki a pipát és oda teszed ahová akarod :)

bexi34
Válasz panamaa kommentjére
2010. dec. 2. 12:32

hud options-table preferences-WYSIWYG elől vedd ki a pipát és oda teszed ahová akarod :)

köszi a segítséget

tesla79
Válasz bexi34 kommentjére
2010. dec. 2. 16:10

Gosu kerestetik

Sziasztok,

a következő lenne a kérdésem:

1. Meg lehet-e azt csinálni, hogy több ellenfél hud-ját összeadom?

Elég értelmezlennek tűnhet a kérdés... Azért van erre szükség, mert éppen anonim asztaloknál játszom, ahol az ellenfelek player 1-5, amiket követ a hud. Szeretném, hogy egy átlag képet kapjak a limiten játszó játékosokról. (Azt vágom, hogy alias-ként össze lehetne adni, de én azt szeretném, hogy az asztalnál hudként/popop-ként tudjam nézegetni...)

2. Ha igen, meg lehetne különböztetni limitenként is?

(Azaz egy olyan átlag képet szeretnék kapni, ami azt mutatja hogyan játszik az NL10 ill. NL20 nép. Eddig megdöbbentőek ezek a számok...)

Köszi!

Kreta
Válasz tesla79 kommentjére
2010. dec. 2. 16:18

Ha megnézel egy asztal mutatót akkor ott láthatsz normális érteket is, de ez összeállhat a 6/6-os mókus és a 60/0-ás számaiból. Szerintem ez nagyon félre vinne.

mati1979
Válasz panamaa kommentjére
2010. dec. 2. 21:29

sziasztok
hogy lehet hogy a small stackes verzió működik a PP-n step3 és step4 (30as és 70es) sng-ken és a mergés 109es versenyen is. lehet azért mert szaton nyertem kupont?

tesla79
Válasz Kreta kommentjére
2010. dec. 3. 9:27

Ha megnézel egy asztal mutatót akkor ott láthatsz normális érteket is, de ez összeállhat a 6/6-os mókus és a 60/0-ás számaiból. Szerintem ez nagyon félre vinne.

Kicsit félreértettél, Én nem egy session adatait szeretném nézni, hanem az adott limit játékosairól szeretnék képet kapni. Pl. 4000 handem van fejenként az egyes székeken ülő játékosokról, ez összevonva 20.000 környékén van.

Például, az már látszik, hogy NL10-en a light 3bet ritkán profitábilis, mivel 40% a FT3bet. Ergo: value 3beteljen mindenki ezerrel! :-)

Kopiii74
Válasz Maxxxika kommentjére
2010. dec. 4. 0:00

Muckolt kártyák helyének beállítása:
Hud options/table preferences:
Card and alignment edit-hez pipa

Köszi, de időközben rájöttem én is. Előbb utóbb a low angol tudásom mellett azért rájövök dolgokra. :D
De ettől függetlenül beállítani dolgokat elég macerás.

Matt Coburn
Válasz naná hogy kommentjére
2010. dec. 4. 18:38

A heads up sit&go-kat hogyan lehet szerintetek előcsalogatni az adatbázisból?

Tourney-n belül szűkítem a teremet 2 játékosra, megadom a buyint, és nulla találat.

Kopiii74
Válasz bnas kommentjére
2010. dec. 5. 16:36

Hy!
Olyan problémám van hogy Pokerstarson sng-nél vagy mtt-nél megy faszául a hud de Cg-nél vmiért nem jeleníti meg...semmi ötletem nincs

Nekem még nem régóta van meg a HM, de elképzelhető, hogy az a baj, hogy a lobby-d nincs angolra állítva. Pontosan nem tudom, de ha magyaron van akkor a tournamenten megy, de nem működik a cg-n (vagy fordítva? :D).
Mindenesetre egy próbát megér :)

Ha esetleg máshogy sikerült megoldani, akkor megírhatod okulás kép!

tommmi
Válasz naná hogy kommentjére
2010. dec. 7. 9:20

Sziasztok! Nem tudja valaki esetleg, hogy a Holdem Managerben melyik statok számítanak az all in és a megadási kézskálához ? Koszi

Élő ügyfélszolgálat