közbe sikerült megoldani a porblémát
Sziasztok. Egy hete használom a program trial verzióját és egy problémába ütköztem: tournamenteken sehogy sem tudtam kierőszakolni belőle a HUD-ot. Starson játszom, minden kezet egy általam megadott mappába ment a kliens, amit az auto detect meg is talált. Mi lehet a gond? CG-n nem fordult elő ilyen.
Kérdéses hand-ek megjelölése a HM-ben
Sziasztok!
Hogyan tudnám megjelölni egy session közben az aktuális hand-eket a HM.-ben, hogy utána megtaláljam őket?
Előre is köszönöm.
Üdv!
Tudja vki, h lehet-e holdem managerrel több terem havi grafikonját vegyesen ábrázolni?
Üdv!
Tudja vki, h lehet-e holdem managerrel több terem havi grafikonját vegyesen ábrázolni?
köszönöm az infot
köszönöm az infot
Közben megoldódott a problémám. Itt a megoldás, ha más is belefutna ebbe: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Configuring Table Finder to Show HUD
sziasztok!
hogy lehet beállítani, hogy a hud mutassa az asztalon a friss statisztikát? mert nekem 0-át mutat mindenhol, régebben jó volt minden. 1 hetég nem játszottam most meg nem jó cash meg tournamentnél sem. vki segítsen köszi :)
A Session fülön lehet az alap statisztikákon felül berakni statokat? Én pl nagyon szeretném, hogy a BB/100-am látszódjon minden sessionömre vonatkozóan :)