Ez most mi a sz**? ugye nem kell még 1x megvenni?
.
Ezt meg mivel csinálhatta PKR-es Barátom??:D
ImageShack - Hosting :: gosujunexe5.png
nem, csak kérni. ;)
lol
Nekem is jó lett a frissítés vista alá!
Want2push:Szerintem sokan köszönik neked a HM statisztikák és azok elemzése cíkknek a fordítását!Köszönöm!
Viszont most van ugyan ott még egy cíkk.
Lehet majd a jövőben számítania a segítségedre ,az ujabb cíkk fordításban?
Elöre is köszi
mikee
Nekem is jó lett a frissítés vista alá!
Want2push:Szerintem sokan köszönik neked a HM statisztikak és azok elemzése cikknek a fordítását!Köszönöm!
Viszont most van ugyan ott még egy cikk.
Lehet majd a jövöben számítania a segítségedre ,az ujabb cikk fordításban?
Elöre is köszi
mikee
Arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség a TURN BET és a TURN CBET között?
lol
Köszi Want2push!
Viszont szeretnélek megkérni,ha esetleg van különbség a tétek közöti értékek között akkor azt is leírhatnád!
Itt arra gondolok,hogy pl:Én nl 0,25 játszom. Vpip-nek ugyan azok értékek között kell lenni 0,25 téten mint pl nl200-on? Vagy kisebb téten az értékek alsó határát kell megközelítenünk?
A saját véleményed megosztása a cíkkben nagyon jó és hasznos!
Köszi
mikee
Hello mindenki.
Már jópár órája vizsgálgatom a Hm-et, láttam a róla készített videót is, amit ez úton szeretnék is megköszönni, de a topic részen sajnos nincs időm végighaladni, a 10 oldal után fel kell adnom az olvasását. Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg változott-e a támogatott póker oldalak létszáma ? Mivel én két termet használok - Vc póker és PKR póker - és nem tudom, hogy van-e valami jó kis szoftver ezekhez a termekhez... Én a kezdetek óta vezetek statisztikát de csak a magam által készített excel-el, viszont nagyon jól összehoztam. Olyan szoftverre gondolok most, ami feltünteti az ellenfelem megjátszási statisztikáit az asztalon. Én sem sajnálom az a 80$-t ha képes a HM ezen két teremre is hatni. Valaki tudna valami ötlettel szolgálni nekem ?
Arra lennék kíváncsi hogy mi a különbség a TURN BET és a TURN CBET között?
Töprengő ha találsz légyszi nekem is szólj.Énis rég keresek PKR-hez...