Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

want2push
Válasz High_TT kommentjére
2008. júl. 7. 23:05

Paramin Pókerhez lehet használni HM-et??

Nem lehet.

High_TT
Válasz want2push kommentjére
2008. júl. 7. 23:08

Nem lehet.

És valamit?

want2push
2008. júl. 7. 23:25

És valamit?

Poker Tracker Holdem v2, illetve GT+ párost. Előbbit adatbázis-, utóbbit pedig feliratozó programként.

Előbb-utóbb talán a PT3 és a HM is támogatni fogja a b2b hálózatot, de egyenlőre nem ez a helyzet.

High_TT
Válasz want2push kommentjére
2008. júl. 8. 0:17

Poker Tracker Holdem v2, illetve GT+ párost. Előbbit adatbázis-, utóbbit pedig feliratozó programként.

Előbb-utóbb talán a PT3 és a HM is támogatni fogja a b2b hálózatot, de egyenlőre nem ez a helyzet.

Köszi Want2push

Töprengő
2008. júl. 8. 18:52

Énis így voltam vele nyertem elég sokat kivettem mind nagy hiba volt persze nem bírtam 2napig se és visszatöltöttem csak kevesett hamar elment utána még 1* visszatöltöttem az is...Egyébként stabil nyerő játékos voltam/vagyok ott.Sok Fish NL25ön vagyok még de ha feljutok NL1000 az lenne az aranybánya :) (Persze azért van jó tákékos is...)
A versenyek is tényleg nagyon jók sztem. igaz nagyot még nem sikerült összehozni de idő kérdése.
Töprengő megkérdezhetem mi a Nick neved ott?:)
Azért én örülnék ha találnék egy programot nekem sokat segítene nyomonkövetésben saját statisztika kevés...

Paramin Pókerhez lehet használni HM-et??

Én a pkr-ben 2007.I.10.-től vagyok jelen és 2007.II.20.-n voltam utoljára minuszban. Azótan átlag 700-800$ plusszal rendelkezem ott, jelen pillanatban 507$ pluszom van. Épp most nézem, hogy 1728$ hozamom is keletkezett ott és elég sokszor rendelkeztem 1200-1500$ közötti bankrollal.
Szóval nem véletlen az, hogy azóta is fel-feljárok a pkr-re.
Én nem vagyok annyira szakértője a pókeres kifejezéseknek csak maga a játékot ismerem és a statom nem adja le azt, hogy miként cselekedtem bizonyos szituációkban ez tény.
Ennyire nem képes egy sima excel program.
A Nick nevem ott Toprengo... mit szólsz a Deal or no deal-hoz ? Kipróbáltad ? Az is eléggé fejtörős, esélyszámítós... én néha fel-felnézek oda is, ha kicsit lazítani akarok. Bár csak apróbb tétben... eddig van ott is 7-8$ hozamom de azt azért sajnálom, hogy nem lehet ezt egy külön bankrollról végezni. Így azzal is foglalkozni kell, hogy nehogy a statomba olyan adat is bekerüljön, ami nem a pkr póker révén keletkezett.

zsola1899
Válasz Töprengő kommentjére
2008. júl. 8. 20:25

Tudnátok nekem segíteni abba hogy a HM beépített hud-ja miért van szétcsúszva az asztalokonn és nem a nevek alatt? Ez everesten van és nem tudom sehogy beállítani hogy a játékosok neve alatt legyenek kiirva a statok.

High_TT
Válasz Töprengő kommentjére
2008. júl. 8. 20:39

Én a pkr-ben 2007.I.10.-től vagyok jelen és 2007.II.20.-n voltam utoljára minuszban. Azótan átlag 700-800$ plusszal rendelkezem ott, jelen pillanatban 507$ pluszom van. Épp most nézem, hogy 1728$ hozamom is keletkezett ott és elég sokszor rendelkeztem 1200-1500$ közötti bankrollal.
Szóval nem véletlen az, hogy azóta is fel-feljárok a pkr-re.
Én nem vagyok annyira szakértője a pókeres kifejezéseknek csak maga a játékot ismerem és a statom nem adja le azt, hogy miként cselekedtem bizonyos szituációkban ez tény.
Ennyire nem képes egy sima excel program.
A Nick nevem ott Toprengo... mit szólsz a Deal or no deal-hoz ? Kipróbáltad ? Az is eléggé fejtörős, esélyszámítós... én néha fel-felnézek oda is, ha kicsit lazítani akarok. Bár csak apróbb tétben... eddig van ott is 7-8$ hozamom de azt azért sajnálom, hogy nem lehet ezt egy külön bankrollról végezni. Így azzal is foglalkozni kell, hogy nehogy a statomba olyan adat is bekerüljön, ami nem a pkr póker révén keletkezett.

Nekem is nagyon tettszik.Nagyon jól megvan csinálva énis szoktam néha-néha játszani rajta levezetésnek de csak 1$-ost szoktem.a nyeremények elég soványak azért :)
Főleg a legnagyobbon ki kockáztat azért 100$ hogy nyerjen 1000$ amihez nagyon szerencsésnek kell lenni

zsola1899
Válasz zsola1899 kommentjére
2008. júl. 8. 20:47

Tudnátok nekem segíteni abba hogy a HM beépített hud-ja miért van szétcsúszva az asztalokonn és nem a nevek alatt? Ez everesten van és nem tudom sehogy beállítani hogy a játékosok neve alatt legyenek kiirva a statok.

Valaki légyszi légyszi nincs valami tanács segítség??????:(

ibron
2008. júl. 8. 20:53

jobb klikkel megfogod és oda húzod ahol neked tetszik
off
nem lehetne a pkr-es élménybeszámolókat máshova tenni? 0 köze van az itteni témához...
kkthx

Littlemage
2008. júl. 8. 20:55

Valaki légyszi légyszi nincs valami tanács segítség??????:(
nem játszom everesten, de sztem jobb gombbal oda huzod a statokat, ahova akarod, ujraindításnál már pixelre pontosan oda teszi.

ha pedig el vann csúszva az ülésrendhez képest, az azért van, mert everesten tudod forgatni az asztalt. ezt pedig a options/hud options/seating preferencesnél kell állítani.

Élő ügyfélszolgálat