Hasonló volt már nekem is.Angol minden+ha nem a legújabb HM-van akkor upgrated-el
Kene egy kis help! big beten tolom meg ! eddig jo volt a hudom de uj cfgt akartam csinani a hud opcionba es a choose configurationba kitrololtem a :boss,marge,pacifi... es most elszalr ez egesz, es igy most ossze vissza van !!!
es nem tudom sehogyse visszaallitani, toltam egy uninstalt is de semmi.De ha az asztal mellett nyomok egy table managert ugy be tudom allitani, de ha uj szatalt nyitok megint ossze vissza van fogalmam sincs hogy tudnam, helyre hozni!!!valaki!???es jo lenne meg kicsit itt tolni mert most epp jo szeriaban vagyok!!!!:(
Kene egy kis help! big beten tolom meg ! eddig jo volt a hudom de uj cfgt akartam csinani a hud opcionba es a choose configurationba kitrololtem a :boss,marge,pacifi... es most elszalr ez egesz, es igy most ossze vissza van !!!
es nem tudom sehogyse visszaallitani, toltam egy uninstalt is de semmi.De ha az asztal mellett nyomok egy table managert ugy be tudom allitani, de ha uj szatalt nyitok megint ossze vissza van fogalmam sincs hogy tudnam, helyre hozni!!!valaki!???es jo lenne meg kicsit itt tolni mert most epp jo szeriaban vagyok!!!!:(
koszi ugy nez ki megy :)))
szeretném újrahúzni a gépem.jelenleg win7 van fent.a kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen rendszert dobjak fel aminél nincs gond a HM-el és egyéb ilyen progikkal, ill hogyan tudom a jelenlegi Xezer emberről összegyűlt adatot lementeni és újra beimportálni az új rendszer felrakása után?köszi előre is
Bocsi, lehet volt más másnál de:
Ha a ps-n játszok nem cg-t (SNG, MTT) az asztalon nem jelenik meg a HUD. Rá kell húznom azt a kis piros négyzetet. Plusz ha más asztalra kerülök nem lesz új Hud hanem újra rá kell húzni a piros négyzetet.
-Másnál is van ilyen?
- Mit kell tenni hogy automata legyen?
- Nem lehet neki semmit csinálni?
- Új verzió/ beállítás?
Azonnali leosztás történet mentés be vín állítva+ angol nyelv is!
Köszi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A problémám a következő: most vette meg a holdem managert, de előtte barátomnak a regisztárciós kódját használtam de az csak omaha managerre volt. Régen letöröltem a hm-et, most újra feltelepítettem, de a barátom kódját benne hagyva bejött az omaha manager. Ebben kérem a segítségeteket, hogy az én regisztrációs kódommal tudjak regisztrálni a hm-be. Előre is köszönöm a választ.
Már orvosoltam a problémát.
szeretném újrahúzni a gépem.jelenleg win7 van fent.a kérdésem az lenne hogy szerintetek milyen rendszert dobjak fel aminél nincs gond a HM-el és egyéb ilyen progikkal, ill hogyan tudom a jelenlegi Xezer emberről összegyűlt adatot lementeni és újra beimportálni az új rendszer felrakása után?köszi előre is
win7-en HEM-mel semmi gond nincs.
pgadminban van backup, és mikor kész az új HEM, restore.
tedd még el a config folderedet és ha van, a player note-jaidat is exportáld.