Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

BatmanAcee
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 12. 11:25

HUd verseny bállítás

Versenynél ha új asztalra kerülök újraindul a statom nulláról, hogy lehet beállítani hogy inkább folytassa????

zoltanh
Válasz BatmanAcee kommentjére
2011. jan. 12. 12:04

Win7 alatt másnál nincs probléma az 1.11.05e verzióval?
Nekem játék közbe kifagyott meg akkor is amikor néztem vissza a sessiont.

BatmanAcee
Válasz zoltanh kommentjére
2011. jan. 12. 14:32

HUd verseny bállítás

Versenynél ha új asztalra kerülök újraindul a statom nulláról, hogy lehet beállítani hogy inkább folytassa????
Kérem valaki.......

Johnny Diablo
Válasz BatmanAcee kommentjére
2011. jan. 12. 14:56

Kérem valaki.......

a sajátod?szerintem jobb ha az újraindul.más adataid lesznek az új asztalon, az asztal dinamikájának változása miatt és lapjárás is sokat befolyásolhatja.miért kell, hogy megmaradjon?

csabadeak
Válasz csabadeak kommentjére
2011. jan. 12. 15:19

Bocsi, lehet volt más másnál de:
Ha a ps-n játszok nem cg-t (SNG, MTT) az asztalon nem jelenik meg a HUD. Rá kell húznom azt a kis piros négyzetet. Plusz ha más asztalra kerülök nem lesz új Hud hanem újra rá kell húzni a piros négyzetet.
-Másnál is van ilyen?
- Mit kell tenni hogy automata legyen?
- Nem lehet neki semmit csinálni?
- Új verzió/ beállítás?
Azonnali leosztás történet mentés be vín állítva+ angol nyelv is!Win 7em van és 1.11.05 os verzió!
Köszi

cursor 10
Válasz csabadeak kommentjére
2011. jan. 13. 21:04

Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy miután befejeztem a sessiont és bezárnám a HM-et sokszor nem tudom befejezni az importot csak kilépni. Ha viszont mégegyszer el akarom indítani akkor mindenféle hibaüzenetek ír.Ha újraindítom a gépet akkor működik.1.11.05e a verzió

Johnny Diablo
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. jan. 14. 23:42

Full Tilt multi entry tornamentek hazavágták itt-ott a HM-et.ha pl valaki több asztalnál is mellettem ül nem kapok róla infót.mindenkinek 0bb-je van az asztalnál és az én statjaim meg pl. sem jelennek.valaki tapasztalat??csak nálam ilyen vagy tényleg nem szereti a játékot a HM?

szelyes
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jan. 15. 11:49

hali

ongame-n játszom betsson termében, hud-ot nem akarja megjeleníteni cash asztaloknál. mi lehet a probléma?

kidelpiero
Válasz szelyes kommentjére
2011. jan. 15. 11:59

hali

ongame-n játszom betsson termében, hud-ot nem akarja megjeleníteni cash asztaloknál. mi lehet a probléma?

Az ongame mindig SZESZÉLYES!!! :P

szelyes
Válasz kidelpiero kommentjére
2011. jan. 15. 12:24

Az ongame mindig SZESZÉLYES!!! :P

inkább tanulj. :P:D

Élő ügyfélszolgálat