HUd verseny bállítás
Versenynél ha új asztalra kerülök újraindul a statom nulláról, hogy lehet beállítani hogy inkább folytassa????
Win7 alatt másnál nincs probléma az 1.11.05e verzióval?
Nekem játék közbe kifagyott meg akkor is amikor néztem vissza a sessiont.
HUd verseny bállítás
Versenynél ha új asztalra kerülök újraindul a statom nulláról, hogy lehet beállítani hogy inkább folytassa????
Kérem valaki.......
Kérem valaki.......
Bocsi, lehet volt más másnál de:
Ha a ps-n játszok nem cg-t (SNG, MTT) az asztalon nem jelenik meg a HUD. Rá kell húznom azt a kis piros négyzetet. Plusz ha más asztalra kerülök nem lesz új Hud hanem újra rá kell húzni a piros négyzetet.
-Másnál is van ilyen?
- Mit kell tenni hogy automata legyen?
- Nem lehet neki semmit csinálni?
- Új verzió/ beállítás?
Azonnali leosztás történet mentés be vín állítva+ angol nyelv is!Win 7em van és 1.11.05 os verzió!
Köszi
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy miután befejeztem a sessiont és bezárnám a HM-et sokszor nem tudom befejezni az importot csak kilépni. Ha viszont mégegyszer el akarom indítani akkor mindenféle hibaüzenetek ír.Ha újraindítom a gépet akkor működik.1.11.05e a verzió
Full Tilt multi entry tornamentek hazavágták itt-ott a HM-et.ha pl valaki több asztalnál is mellettem ül nem kapok róla infót.mindenkinek 0bb-je van az asztalnál és az én statjaim meg pl. sem jelennek.valaki tapasztalat??csak nálam ilyen vagy tényleg nem szereti a játékot a HM?
hali
ongame-n játszom betsson termében, hud-ot nem akarja megjeleníteni cash asztaloknál. mi lehet a probléma?
hali
ongame-n játszom betsson termében, hud-ot nem akarja megjeleníteni cash asztaloknál. mi lehet a probléma?
Az ongame mindig SZESZÉLYES!!! :P