a Full Tilt áttért más fajta rake-számításra(Contributed), ha full beülővel játszol 6max-ot, viszonylag laza stílusba, akkor kb megegyezik a kettő. de ezt nagyon kis minta alapján számoltam, ennek nézz utána valahol.
Hello, feltelepítettem a holdem managert ,de mindig kiírja h "Unhadled exception has occurred in your application" Írja ha ha continue nyomok akkor megpróbálja figyelmen kívül hagyni a hibát de mégse tölti be a hm et ,valaki esetleg tudna segíteni??
előre is köszönöm
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem a progival kapcsolatban:
1. Fel kellene hozzá telepíteni a postgresql-t, amit igazából nem tudom miért kell, de láttam a videóban. Telepítésnél kódot kér. A kérdés, hogy honnan tudom leszedni ezt a kódot?
2. A grafikonnál mikor vagyok szerencsétlenebb, ha a Winnings az All-In EV vonal alatt vagy felett van? Valaki leírná nekem pontosan mi is ez az All-In EV vonal, mi alapján számolja ezt a program?
3. Hogyan tudom kitörölni az adatbázist, amit beimportáltam a progiba?
Válaszokat előre is kössz.
Segítség
Holdem Manager telepítésben, konfigurálásban (PokerStars -ra és FullTilt -re) jártas Szeged -i/környéki embert keresek, aki szívesen segítene Nekem személyesen is, természetesen ellenjuttatás fejében. Jelentkezők leveleit a "Holdem Manager" tárgymegjelöléssel fogadom a következő email címen; palca6@gmail.com
Pliz help! Jól gondolom, hogy a hm a hh archive fájlba importálja be a handeket ugye? Amíg a ps-en játszottam mindig meg is volt itt minden, viszont most a ftp-n játszom, és a hh-knak csak a töredéke van bent ebben a mappában, plusz néhány jegyzettömb van, amiben csak a verseny ideje, plusz a helyezések vannak, history nincs. A ftp mappájában sincsenek a handek, viszont közben a hud handszámai alapján minden beimportálódott, csak nekem kellenének külön a hh-k, mert két gépen játszom, és ezért kéne hurcolnom. Valakinek ötlet?
Pliz help! Jól gondolom, hogy a hm a hh archive fájlba importálja be a handeket ugye? Amíg a ps-en játszottam mindig meg is volt itt minden, viszont most a ftp-n játszom, és a hh-knak csak a töredéke van bent ebben a mappában, plusz néhány jegyzettömb van, amiben csak a verseny ideje, plusz a helyezések vannak, history nincs. A ftp mappájában sincsenek a handek, viszont közben a hud handszámai alapján minden beimportálódott, csak nekem kellenének külön a hh-k, mert két gépen játszom, és ezért kéne hurcolnom. Valakinek ötlet?
valamelyik report alatt hozd be az összes handet amit akarsz, aztán jobb click "export all"
Sziasztok!
Erre lenne szükségem HM 1.11.05e!
A legutóbbi frissítés (1.11.06a) nem jó, mert nincs HUD. Megoldást nem találtam.
Szeretném megkérdezni, hogy nem tudja-e valaki átküldeni nekem az 1.11.05e-t, vagy tudtok linkelni egy oldalt ahol esetleg meg lehet találni, mert nem tudom letölteni, ugyanis minden általam talált oldalon a legújabb update van fent.
thx
Sziasztok!
Erre lenne szükségem HM 1.11.05e!
A legutóbbi frissítés (1.11.06a) nem jó, mert nincs HUD. Megoldást nem találtam.
Szeretném megkérdezni, hogy nem tudja-e valaki átküldeni nekem az 1.11.05e-t, vagy tudtok linkelni egy oldalt ahol esetleg meg lehet találni, mert nem tudom letölteni, ugyanis minden általam talált oldalon a legújabb update van fent.
thx