Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

TheStig
Válasz Moya kommentjére
2011. febr. 16. 13:48

Kiegészítés (mielőtt felrobbanok): írtam HM helpdesknek ezügyben, kb. mit kell tennem, hogy játék közben egy HUD popup ablakban lássam a session eredményét dollárban. A válasz: "The simplest way to do this is to set your reports to the current day and just hit refresh."

vidd az egeret a table manager ikonjára jobb alul, és kiirja az adott session eredményét $$$ és handszám.

chivasr911
Válasz chivasr911 kommentjére
2011. febr. 16. 14:24

Sziasztok!

Egy 3. gépre szeretném feltenni a HM-et. Ehhez ugye resetelni kell a license code-ot. Van elvileg egy oldal, ahol ezt gyorsan el lehet végezni a HM-en belül. Valamiért nem sikerült, pedig azt írta az oldalon, h minden ok.
Írtam a supportnak, mondtak pár dolgot, hogy hogyan telepítsem, meg h küldjek el nekik egy reg fájlt. Sajnos sehogy sem sikerül beüzemelnem, pedig mindent az utasításokat követve csináltam, de a kódot nem fogadja el.
Valaki resetelt mostanában license kódot, ha esetleg tudna segíteni azt nagyon megköszönném! Egyébként régebben nem úgy volt, hogy küldtek egy másik kódot ilyenkor, a régit meg érvénytelenítették?

Valaki tudna segíteni?

TheStig
2011. febr. 16. 14:32

Valaki tudna segíteni?

nekem úgy ment, hogy beléptem a weboldalra, ott van reset gomb. feltelepitettem, beirtam a kódot, kiválasztottam, hogy hányadik licencet akarom használni és ment.
amúgy jelenleg 3 gépen van fent nekem, és mindegyiken elindul :) de csak 2n használom

Mackó
Válasz Tir-X kommentjére
2011. febr. 16. 14:40

Nekem is ez volt a bajom, hogy csak cashen jelent meg. Újraraktam a PS-t és a HM-t is, PS-et angol nyelven, valaki anno ezt javasolta, és azóta működik.

Köszi a tippet de sajna nem jött be...
Újra raktam a stars-t angolul, utána a HM-et is, de továbbra sincs HUD a versenyeken ill. a sitgo-kon.... :(
Na mind1, majd utána olvasok még fórumokon.

M.

chivasr911
Válasz TheStig kommentjére
2011. febr. 16. 14:56

nekem úgy ment, hogy beléptem a weboldalra, ott van reset gomb. feltelepitettem, beirtam a kódot, kiválasztottam, hogy hányadik licencet akarom használni és ment.
amúgy jelenleg 3 gépen van fent nekem, és mindegyiken elindul :) de csak 2n használom

köszi a választ. nekem sajnos így nem megy, nem tudom mi lehet a baj. Ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném!

TheStig
Válasz Mackó kommentjére
2011. febr. 16. 15:01

Köszi a tippet de sajna nem jött be...
Újra raktam a stars-t angolul, utána a HM-et is, de továbbra sincs HUD a versenyeken ill. a sitgo-kon.... :(
Na mind1, majd utána olvasok még fórumokon.

M.

ez elég triviális, de
a hud configban betetted a pipát, hogy tourokon is mutassa a hudot? csak mert defaultból csak a CG előtt van pipa ...
ha máshogy nem megy, hozd be a table managert, jobb klick az asztalra, és ott kiválasztod kézzel, hogy melyik HUD configot akarod azon az asztalon használni!

TheStig
2011. febr. 16. 15:08

köszi a választ. nekem sajnos így nem megy, nem tudom mi lehet a baj. Ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném!

feltételezem XPd van, ha nem akkor kicsit másképp kell
töröld ezt a filet: c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\XHEO INC\SharedLicenses\HoldemManager.lic
unistalláld a HMet
telepitsd újra MÁSIK MAPPÁBA
add be a kulcsot

elvileg ennek segitenie kell

ps: törlés helyett jó ha áthelyezed egy átmeneti mappába, biztos ami biztos, a lényeg hogy onnan tünjön el

Mackó
2011. febr. 16. 15:21

ez elég triviális, de
a hud configban betetted a pipát, hogy tourokon is mutassa a hudot? csak mert defaultból csak a CG előtt van pipa ...
ha máshogy nem megy, hozd be a table managert, jobb klick az asztalra, és ott kiválasztod kézzel, hogy melyik HUD configot akarod azon az asztalon használni!

Igen, kipipáltam mindet.
most az én triviális kérdésem jön: table manager az mi? hogy tudom előhozni?

Jah, még annyit, hogy a replayer-ben megjelenik a HUD, ha visszanézem a handeket, de "élőben" a versenyeken nem.

M.

chivasr911
2011. febr. 16. 18:34

feltételezem XPd van, ha nem akkor kicsit másképp kell
töröld ezt a filet: c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\XHEO INC\SharedLicenses\HoldemManager.lic
unistalláld a HMet
telepitsd újra MÁSIK MAPPÁBA
add be a kulcsot

elvileg ennek segitenie kell

ps: törlés helyett jó ha áthelyezed egy átmeneti mappába, biztos ami biztos, a lényeg hogy onnan tünjön el

win7-em van. azért kipróbálom. ha jól emlékszem a support is ezt írta, de azt nem h töröljem le utána(bár párszor raktam fel újra)
na mind1, remélem jó lesz, köszi a segítséget!!!

TheStig
2011. febr. 16. 18:36

win7-em van. azért kipróbálom. ha jól emlékszem a support is ezt írta, de azt nem h töröljem le utána(bár párszor raktam fel újra)
na mind1, remélem jó lesz, köszi a segítséget!!!

ott máshol van:
c:\ProgramData\XHEO INC\SharedLicenses\HoldemManager.lic

amúgy innen puskáztam :D
Delete Licence Key - impossible - Holdem Manager Forums

Élő ügyfélszolgálat