Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

teto
Válasz naná hogy kommentjére
2011. márc. 3. 22:44

nagyon egyszerű kérdésem lenne: hogy kapcsolom be a hud-ot?
megvettem, letöltöttem, regisztráltam, megszerkesztettem... de bekapcsolni nem tudom. tegnap valahogy sikerült elővarázsolni, szóval működni működik, csak nem tudom mit nyomtam meg, hogy előjöjjön.

köszönöm

mati1979
Válasz teto kommentjére
2011. márc. 3. 22:55

nagyon egyszerű kérdésem lenne: hogy kapcsolom be a hud-ot?
megvettem, letöltöttem, regisztráltam, megszerkesztettem... de bekapcsolni nem tudom. tegnap valahogy sikerült elővarázsolni, szóval működni működik, csak nem tudom mit nyomtam meg, hogy előjöjjön.

köszönöm

auto importtal indulnia kell, ha a HH mappák is rendben vannak

jabyga
Válasz mati1979 kommentjére
2011. márc. 3. 23:39

Légyszi valaki! Hétköznap másik gépen játszom, ezért hétvégén mindig hazahozom pendrive-on az aktuális hh-imat az itthoni gépre. Felmásolom egy mappába őket, majd az "import from folder"-el importáltatom. Látja is a fájlokat, végez vele, kb a handszám is stimmel, de csak a tornák(sng-k) egy része jelenik meg a dataviewban. Ha jól saccolom, akkor nagyjából a tornák fele az amivel frissíti a darabszámot. Ötlet?

szencsike
Válasz jabyga kommentjére
2011. márc. 4. 10:53

hogyan kell frissíteni a HM-et?

dj.reLax86
Válasz jabyga kommentjére
2011. márc. 4. 10:58

Légyszi valaki! Hétköznap másik gépen játszom, ezért hétvégén mindig hazahozom pendrive-on az aktuális hh-imat az itthoni gépre. Felmásolom egy mappába őket, majd az "import from folder"-el importáltatom. Látja is a fájlokat, végez vele, kb a handszám is stimmel, de csak a tornák(sng-k) egy része jelenik meg a dataviewban. Ha jól saccolom, akkor nagyjából a tornák fele az amivel frissíti a darabszámot. Ötlet?

Én pont most voltam ebben a cipőben. de én importfile(s) al importáltam be és nekem működik.

BT86
Válasz szencsike kommentjére
2011. márc. 4. 11:32

hogyan kell frissíteni a HM-et?

A holdemmanager.com-on vannak fent az új verziók:
Downloads and Manuals - Hold'Em Manager, Omaha Manager & HM Apps
Az update verziót töltsd le és telepítsd.

Tyllus
Válasz szencsike kommentjére
2011. márc. 4. 11:43
BT86
Válasz Tyllus kommentjére
2011. márc. 4. 12:12

Upgrade HoldEm Manager, Omaha Manager and other HM Apps!

Frissíteni akarja, nem kiegészítőt venni :)

danfiu
Válasz Tyllus kommentjére
2011. márc. 4. 12:16

Legujabb HM frissites 1.11.06b- internal1, Omaha Leakbuster-rel!!!

http://wpc.0997.edgecastcdn.net/000997/HM/Downloads/Hm_1.11.06b%20Internal-1.exe

szencsike
Válasz danfiu kommentjére
2011. márc. 4. 12:38

kösz mindenkinek

Élő ügyfélszolgálat