Frissíteni akarja, nem kiegészítőt venni :)
- vegyen kiegészítőket is, hadd menjen a cégnek :)
Hud options/Tourney HUD Filters
Range-ket adhatsz meg a BB számra. Pl 9BB-re min7, max11. Ekkor ha az ellenfélnél 9BB van, akkor a 7-11 BB között hozott statjait mutatja csak. Persze beállíthatsz pontosan 9 BB-t is csak lehet kicsi lesz így a minta. Meg kell találni egy optimális beállítást, ahol elegendő hand számot kapsz, de a statok még nem torzulnak nagyon.
Re:Help
Sziasztok akadémiások!Az lenne a probléma amiben a segítségeteket szeretném kérni,hogy megvettem a Holdem Managert és nem tudom használni a Full Tiltnél!Amikor elindítom a Hm-t és utánna probálnám elindítani a FT-t csak egy sárga háromszögben egy felkiáltójel ugrik fel! Próbáltam azt is hogy letöröltem a FT-t majd újratelepítettem utánna elindult a FT,viszont akkor meg semmilyen adat nem jelent meg a játékosokról!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!Előre is köszi
Sziasztok akadémiások!Az lenne a probléma amiben a segítségeteket szeretném kérni,hogy megvettem a Holdem Managert és nem tudom használni a Full Tiltnél!Amikor elindítom a Hm-t és utánna probálnám elindítani a FT-t csak egy sárga háromszögben egy felkiáltójel ugrik fel! Próbáltam azt is hogy letöröltem a FT-t majd újratelepítettem utánna elindult a FT,viszont akkor meg semmilyen adat nem jelent meg a játékosokról!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!Előre is köszi
az időzonát is nézd meg hogy ET-n legyen én egyszer átállítottam és sokáig kinlódtam mire rá jöttem hogy azért nem megy a hud.Persze angol legyen a fulltilt és a handhistory is.
azt hol tudom beállÍtani, hogy többasztalos cashgame-ezésnél a hudban kiÍrt adatokat ne asztalonként külön kezelje?
ill. azt be lehet állÍtani hogy a saját statjaimat ne mutassa?
köszi
azt hol tudom beállÍtani, hogy többasztalos cashgame-ezésnél a hudban kiÍrt adatokat ne asztalonként külön kezelje?
ill. azt be lehet állÍtani hogy a saját statjaimat ne mutassa?
köszi
Nálam CET-re van állítva az FT és megy a HM HUD gond nélkül.