Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Tyllus
Válasz BT86 kommentjére
2011. márc. 4. 13:14

Frissíteni akarja, nem kiegészítőt venni :)

- vegyen kiegészítőket is, hadd menjen a cégnek :)

BT86
Válasz Tyllus kommentjére
2011. márc. 4. 13:54

- vegyen kiegészítőket is, hadd menjen a cégnek :)

:D:D

rudinese33.1/3
Válasz mcmester kommentjére
2011. márc. 4. 14:16

Hud options/Tourney HUD Filters

Range-ket adhatsz meg a BB számra. Pl 9BB-re min7, max11. Ekkor ha az ellenfélnél 9BB van, akkor a 7-11 BB között hozott statjait mutatja csak. Persze beállíthatsz pontosan 9 BB-t is csak lehet kicsi lesz így a minta. Meg kell találni egy optimális beállítást, ahol elegendő hand számot kapsz, de a statok még nem torzulnak nagyon.

Köszi. Esetleg tud vki segíteni megtalálni az otimumot? Ki hogy használja?
30fős MTSNG-kről van szó.

fatjoe
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. márc. 4. 19:34

Re:Help

Sziasztok akadémiások!Az lenne a probléma amiben a segítségeteket szeretném kérni,hogy megvettem a Holdem Managert és nem tudom használni a Full Tiltnél!Amikor elindítom a Hm-t és utánna probálnám elindítani a FT-t csak egy sárga háromszögben egy felkiáltójel ugrik fel! Próbáltam azt is hogy letöröltem a FT-t majd újratelepítettem utánna elindult a FT,viszont akkor meg semmilyen adat nem jelent meg a játékosokról!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!Előre is köszi

Joc
Válasz fatjoe kommentjére
2011. márc. 4. 20:03

Sziasztok akadémiások!Az lenne a probléma amiben a segítségeteket szeretném kérni,hogy megvettem a Holdem Managert és nem tudom használni a Full Tiltnél!Amikor elindítom a Hm-t és utánna probálnám elindítani a FT-t csak egy sárga háromszögben egy felkiáltójel ugrik fel! Próbáltam azt is hogy letöröltem a FT-t majd újratelepítettem utánna elindult a FT,viszont akkor meg semmilyen adat nem jelent meg a játékosokról!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!Előre is köszi

Két alap dolog:
- Full Tilt angolra legyen állítva
- fusson az auto import a HM-ben (jobbra lent a win tálcán ott kell figyelnie a table managernek és ha megnyitsz egy asztalt, akkor meg kell jelennie benne)

szencsike
Válasz fatjoe kommentjére
2011. márc. 5. 10:43

az időzonát is nézd meg hogy ET-n legyen én egyszer átállítottam és sokáig kinlódtam mire rá jöttem hogy azért nem megy a hud.Persze angol legyen a fulltilt és a handhistory is.

Joc
Válasz szencsike kommentjére
2011. márc. 5. 10:45

az időzonát is nézd meg hogy ET-n legyen én egyszer átállítottam és sokáig kinlódtam mire rá jöttem hogy azért nem megy a hud.Persze angol legyen a fulltilt és a handhistory is.

Nálam CET-re van állítva az FT és megy a HM HUD gond nélkül.

teto
Válasz naná hogy kommentjére
2011. márc. 5. 16:51

azt hol tudom beállÍtani, hogy többasztalos cashgame-ezésnél a hudban kiÍrt adatokat ne asztalonként külön kezelje?
ill. azt be lehet állÍtani hogy a saját statjaimat ne mutassa?
köszi

Joc
Válasz teto kommentjére
2011. márc. 5. 17:31

azt hol tudom beállÍtani, hogy többasztalos cashgame-ezésnél a hudban kiÍrt adatokat ne asztalonként külön kezelje?
ill. azt be lehet állÍtani hogy a saját statjaimat ne mutassa?
köszi

Elsőt nem tudom, másodikat úgy kell megoldani, hogy a Player preferences ablakban kiveszed azon statoknál a pipát a Display for you elől, amiket nem akarsz látni.

szencsike
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 5. 18:26

Nálam CET-re van állítva az FT és megy a HM HUD gond nélkül.

akkor nem tudom hogy nálam mitől javult meg de az a lényeg hogy megy.:)
Ha rosszat irtam sorry

Élő ügyfélszolgálat