"A Holdem Manager megvásárlása feljogosít a két számítógépen való használatra."
Ez mit jelent pontosan?
Tegyük fel felrakom a saját gépemre + ahol dolgozok. És ha lecserélem a gépemet otthon, akkor tudom azon használni? ez ugye azt jelentené hogy egy időben csak 2 gépen fut, de a 3. számitogépre rakom fel.
up ongamára hogy kő' belőni ? valaki szánjon meg plz, me' béna vagyok :(
A következő bejelentkezéskor valahogy az istennek sem marad ott a HUD ahova előtte belőttem, mi lehet a gond?
A Table manager-ben kipipálom a rögzítést.
"A Holdem Manager megvásárlása feljogosít a két számítógépen való használatra."
Ez mit jelent pontosan?
Tegyük fel felrakom a saját gépemre + ahol dolgozok. És ha lecserélem a gépemet otthon, akkor tudom azon használni? ez ugye azt jelentené hogy egy időben csak 2 gépen fut, de a 3. számitogépre rakom fel.
A következő bejelentkezéskor valahogy az istennek sem marad ott a HUD ahova előtte belőttem, mi lehet a gond?
A Table manager-ben kipipálom a rögzítést.
Valószínűleg az, hogy dinamikusan változik az ültetési sorrend. Tehát te mindig fix ponton ülsz, csakhogy az mindig másik szék. Remélem érthető.
nálam is gond ez, partyn játszom.
csak az új verzió óta.
akkor én nem frissitem :D :D :D
ongame
Az ongamen szeretném kipróbálni/váltani HM-re, olvastam hogy szükséges hozzá segédprogram (idleminer). Kérdésem, hogy jól működik-e ez a combó? importálja rendesen az összes handet? ( ugye a pt2-vel voltak ílyen problémák) A HM HUDja jól működik? popup statok elővarázsolhatók? Úgy összességében jól használható az ongame termekben? Előre is Tx.
A nevek és a hozzá tartozó HUD-ok stimmelnek, csak nem pont ott van ahova előtte húztam, hanem kicsit jobbra/balra, lent/fent.