Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Terrorka
Válasz rozmi kommentjére
2008. júl. 10. 8:48

"A Holdem Manager megvásárlása feljogosít a két számítógépen való használatra."
Ez mit jelent pontosan?
Tegyük fel felrakom a saját gépemre + ahol dolgozok. És ha lecserélem a gépemet otthon, akkor tudom azon használni? ez ugye azt jelentené hogy egy időben csak 2 gépen fut, de a 3. számitogépre rakom fel.

ibron
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 10. 10:16

up ongamára hogy kő' belőni ? valaki szánjon meg plz, me' béna vagyok :(

idleminer kell hozzá

ibron
Válasz ibron kommentjére
2008. júl. 11. 12:19

A következő bejelentkezéskor valahogy az istennek sem marad ott a HUD ahova előtte belőttem, mi lehet a gond?
A Table manager-ben kipipálom a rögzítést.

mikee1978
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 11. 12:57

"A Holdem Manager megvásárlása feljogosít a két számítógépen való használatra."
Ez mit jelent pontosan?
Tegyük fel felrakom a saját gépemre + ahol dolgozok. És ha lecserélem a gépemet otthon, akkor tudom azon használni? ez ugye azt jelentené hogy egy időben csak 2 gépen fut, de a 3. számitogépre rakom fel.

Én ugy tudom,hogy egy háztartáson belül,lehet használni két gépen.

nando42
Válasz ibron kommentjére
2008. júl. 11. 13:20

A következő bejelentkezéskor valahogy az istennek sem marad ott a HUD ahova előtte belőttem, mi lehet a gond?
A Table manager-ben kipipálom a rögzítést.

Valószínűleg az, hogy dinamikusan változik az ültetési sorrend. Tehát te mindig fix ponton ülsz, csakhogy az mindig másik szék. Remélem érthető.

ibron
Válasz nando42 kommentjére
2008. júl. 11. 14:05

Valószínűleg az, hogy dinamikusan változik az ültetési sorrend. Tehát te mindig fix ponton ülsz, csakhogy az mindig másik szék. Remélem érthető.

A nevek és a hozzá tartozó HUD-ok stimmelnek, csak nem pont ott van ahova előtte húztam, hanem kicsit jobbra/balra, lent/fent.

peterpanic
Válasz ibron kommentjére
2008. júl. 11. 21:59

nálam is gond ez, partyn játszom.
csak az új verzió óta.

Littlemage
Válasz peterpanic kommentjére
2008. júl. 11. 22:57

akkor én nem frissitem :D :D :D

Charlie
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 12. 22:54

ongame

Az ongamen szeretném kipróbálni/váltani HM-re, olvastam hogy szükséges hozzá segédprogram (idleminer). Kérdésem, hogy jól működik-e ez a combó? importálja rendesen az összes handet? ( ugye a pt2-vel voltak ílyen problémák) A HM HUDja jól működik? popup statok elővarázsolhatók? Úgy összességében jól használható az ongame termekben? Előre is Tx.

Joc
Válasz ibron kommentjére
2008. júl. 13. 0:02

A nevek és a hozzá tartozó HUD-ok stimmelnek, csak nem pont ott van ahova előtte húztam, hanem kicsit jobbra/balra, lent/fent.

Ezt nálam is csinálja...

Élő ügyfélszolgálat