Hali!
Most szereztem be a HM 1.11.06b verziót frissitettem 1.11.00-át.
Meg is van minden eredeti beállitásom a multi entry torna hud mégsem megy.
Ötlet?
Sikerült megoldanom (1.11.05e), már csak a saját statot nem mutatja?
Sos
Sziasztok!
A gondom az hogy a cg. asztalokon van HUD, viszont a versenyeken nincs. Mit tegyek????
segÍtséget kérnék: redkingsről betfairra váltottam. a nevem változott, egy számott kapott a végére. a hud teljesen jól működik, megtalálta a hand historyt tartalmazó mappát, de magában a programban sehol nem jelenik meg sem a session, sem az egyes handek, semmi...
hol, mit kellene be vagy átállÍtani.
köszönöm
A player mezőben át kell állítani a játékos nevet az aktuális nickre. Vagy ha mind a két terem összesített statját akarod látni akkor készíteni kell egy aliast és azt kell beállítani ugyanoda.
miután beállítom a betűtípust és méretet kisebb asztalokhoz, ha kiteszem nagyba az asztalt a statok kb az asztal közepére kerülnek és olvashatatlanul kicsik. korábban nem volt ezzel baj. nagyobb asztalon nagyobbak lettek a számok is. mit állíthattam el?
miután beállítom a betűtípust és méretet kisebb asztalokhoz, ha kiteszem nagyba az asztalt a statok kb az asztal közepére kerülnek és olvashatatlanul kicsik. korábban nem volt ezzel baj. nagyobb asztalon nagyobbak lettek a számok is. mit állíthattam el?
Table preferences, Apperance-nál van egy olyan hogy Scale Font. Nem próbáltam most ki, de elvileg ezzel adod meg, hogy az asztalok átméretezésekor változtassa-e a HUD-on a fontok méretét. Nálam be van pipálva.
player preferences és nem table de működik!! örök hálám :)
Van a gépemen HM. Egy laptopomon pedig most vagy egy trial ami OM is. Hogy lehet azt megcsinálni hogy a gépemen is legyen OM? Lehet vásárolni valahogy kiegészítőt? Vagy vennem kell egybe egy új OM+HM ert? Esetleg tud valaki olcsón? Pro.