hali
azt hol lehet beállítani,hogy a játékosok összes handjét mutassa a hud,mert nekem most csak azt a statisztikát írja ami annál az asztalnál történt.A másik kérdésem,hogy lehet mozgatni a hud ablakot úgy,hogy a többi asztalon ne mozogjon?,illetve,hogy lehet elmenteni?
köszi
üdv-balázs
ÜDv!
A Starson játszom 2-3 asztalos sng-ket, de a HEM nem mutatja az EV-szrinti piros vonalat az eredményeknél. A hud működik rendesen, viszont a megjátszott lapok utólagos mutatását, nem a játékosnál rakja ki hanem össze vissza az asztalon. Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Thnx
Üdv!
Ugye két gépre lehet felrakni a HMet. Ha újrarakom a windows és letörlöm vele együtt a HMet, akkor az új rendszerre való telepítés után már másik gépre nemtudom majd felrakni?
Üdv!
Ugye két gépre lehet felrakni a HMet. Ha újrarakom a windows és letörlöm vele együtt a HMet, akkor az új rendszerre való telepítés után már másik gépre nemtudom majd felrakni?
Sziasztok!
Le tudom valahonnan tölteni a 1.11.05-öt?
Hivatalos oldalon már a 06b van fenn,,,
Sziasztok!
Le tudom valahonnan tölteni a 1.11.05-öt?
Hivatalos oldalon már a 06b van fenn,,,
üdv!
tudnátok e segíteni abban hogy hogyan tudom előhozni a HUD-ot?
Fulltilten játszok
a beimportált handeket megjeleníti,vissza tudom nézni, csak itt a gond hogy a HUD-ot nem mutatja a nevek mellett, sem visszanézéskor sem pedig amikor játszok.:(
Unibettel kapcsolatban lenne kérdésem. Nem látom a ma lejátszott sng-k eredményeit HM-ben a Tourney-result részében viszont a handeket látom a Tourney-hands részén. Tudja valaki mi lehet a probléma?
Hali!
Most szereztem be a HM 1.11.06b verziót frissitettem 1.11.00-át.
Meg is van minden eredeti beállitásom a multi entry torna hud mégsem megy.
Ötlet?