Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Tieru
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 13. 19:21

1.11.06b-ben elvileg már van multi-entry támogatás.

dj.reLax86
Válasz Tieru kommentjére
2011. márc. 13. 19:26

1.11.06b-ben elvileg már van multi-entry támogatás.

hogy kell frissíteni? KB annyit értek hozzá hogy hol kell beállítani milyen statokat akarok. Meg hogy start auto import. :D És nagyon elvagyok HM nélkül tévedve.

dj.reLax86
2011. márc. 13. 19:44

Valaki legyen olyan kedves és ossza meg velem hogy kell frissíteni a HM-et. Szünetbe nagyon meg kéne csinálnom. Bár már 2 életemmel kiestem a tornáról de ma van a 33 as ME is és azon is indulnék.

Tieru
2011. márc. 13. 19:47

1.11.06b Official Release - Holdem Manager Forums
Itt találsz egy linket ahonnan leszedheted a legújabb hm update-et. Arra figyelj, h amíg telepíted, addig zárd be a hm-et, meg h a hm könyvtáradat add meg mikor kérdezi h hova másolja.

dj.reLax86
Válasz Tieru kommentjére
2011. márc. 13. 19:49

1.11.06b Official Release - Holdem Manager Forums
Itt találsz egy linket ahonnan leszedheted a legújabb hm update-et. Arra figyelj, h amíg telepíted, addig zárd be a hm-et, meg h a hm könyvtáradat add meg mikor kérdezi h hova másolja.

THX!!!!!!

xLaszlo
2011. márc. 13. 22:15

Hol kell beallitani hogy a HUD ne csak az aktualis SNG statisztikait mutassa, hanem az osszeset a HMben? Alias be van allitva es az Active Players window is latja hogy x ezer handem van de alapbol CGre van allitva (ott 0 van).

Hogy lehet a pot odsot meg az aktualis SB/BBt egy kis ablakba kiiratni?

Rughar
Válasz Tieru kommentjére
2011. márc. 14. 13:32

Sziasztok!

A HM hud-ban lévő ikonok pl: dobókocka, mobiltelefon, *, ezek mit jelentenek?
( a sziklát meg a halat tudom).

TheStig
Válasz Rughar kommentjére
2011. márc. 14. 13:47

Sziasztok!

A HM hud-ban lévő ikonok pl: dobókocka, mobiltelefon, *, ezek mit jelentenek?
( a sziklát meg a halat tudom).

dobókocka: gambler
telefon: calling station
hal: hal
bálna: nagy hal :D
ABC: ABC :D
szikla: nit
tornádó (vagy mi): overagro hal
sas: jó regulár (ilyet még nem láttam :) )

Tyllus
Válasz TheStig kommentjére
2011. márc. 14. 15:21

sas: jó regulár (ilyet még nem láttam :) )

- van az adatbázisomban több stabil vesztő sas is, de általában azért ezek a jobb regulárok.

espada99
Válasz Tyllus kommentjére
2011. márc. 14. 15:47

segítség

Sziasztok. Ma néztem meg titcar videóját és ezen felbuzdulva leszedtem a HM-t. Jelenleg a 15 napos próbaverzió van fent, a video alapján beconfigoltam teljesen, működik is minden , kivéve a live HUD-ot.

Ez a trial verzióban nem működik vagy azért, mert az iPoker (ott játszok jelenleg) esetleg nem támogatja? Vagy ha egyik sem, akkor melyik beállítást ellenőrizzem, merre lehet a hiba? Köszi előre is :)

Élő ügyfélszolgálat