Valamiért az utolsó pár HH historit a sesion befejezésekor a Holdem manager nem importálja.
Pokerstars hand history folderében maradnak az utosló asztalok HH-ja.
Tudja valaki miért?
nekem kiirja hogy nincs regisztrálva és hogy regisztráljam
Tud valaki segíteni abban mitől van, mikor Hudnál beállítom milyen infokat jelenítsen meg, akkor magán az asztalon nem frissíti az új beállításokat, hanem amik alapból be vannak állítva azokkal fut. Viszont mikor visszanézem a handeket már azokat infokat rakja ki amit beállítottam.
Tud valaki segíteni abban mitől van, mikor Hudnál beállítom milyen infokat jelenítsen meg, akkor magán az asztalon nem frissíti az új beállításokat, hanem amik alapból be vannak állítva azokkal fut. Viszont mikor visszanézem a handeket már azokat infokat rakja ki amit beállítottam.
Köszi a válaszokat már rájöttem. Az volt a baj hogy vmiért nem mentette a beállításaimat, illetve vmiért mindig a másik terem configját hozta fel.
Tudja valaki miért lehet, hogy sng eredményeimet nem importálja a HM? Az a furcsa, hogy a handeket importálja...
Tudja valaki miért lehet, hogy sng eredményeimet nem importálja a HM? Az a furcsa, hogy a handeket importálja...
HUD beállítás
Nos felkerült a HM. Sikerült importálni a kezeket a HH mappából. Van szép ki grafikon is. De a HUD-ot nem tom beállítani. Jó lenne ha valaki leírná a lépéseket, hogy a tilten hogy kell beállítani.
Köszönöm !
Tárgytalan
Sikerült! Na már csak az a kérdés, hogy mit jelentenek a számok. De majd rájövök