Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kitezoltan1
Válasz Zoliii kommentjére
2011. márc. 16. 21:07

Valamiért az utolsó pár HH historit a sesion befejezésekor a Holdem manager nem importálja.

Pokerstars hand history folderében maradnak az utosló asztalok HH-ja.

Tudja valaki miért?

BT86
Válasz szencsike kommentjére
2011. márc. 16. 21:49

nekem kiirja hogy nincs regisztrálva és hogy regisztráljam

Ott kell e-mail címet regisztrálni.Nem tudom pontosan mire jó.

lowfox
Válasz BT86 kommentjére
2011. márc. 17. 18:43

Tud valaki segíteni abban mitől van, mikor Hudnál beállítom milyen infokat jelenítsen meg, akkor magán az asztalon nem frissíti az új beállításokat, hanem amik alapból be vannak állítva azokkal fut. Viszont mikor visszanézem a handeket már azokat infokat rakja ki amit beállítottam.

cursor 10
Válasz lowfox kommentjére
2011. márc. 17. 18:50

Tud valaki segíteni abban mitől van, mikor Hudnál beállítom milyen infokat jelenítsen meg, akkor magán az asztalon nem frissíti az új beállításokat, hanem amik alapból be vannak állítva azokkal fut. Viszont mikor visszanézem a handeket már azokat infokat rakja ki amit beállítottam.

Átállítod ami akarsz nyomsz egy ok-t és relaunch HUD.

panamaa
2011. márc. 17. 19:33

Van egy olyan fül a player preferences-ben, ahol a hud statokat állítod, hogy USE FOR. Na itt beállíthatod, hogy tornához, cg-hez , játéktípushoz vagy mely termekhez akarod használni a hudot. Itt lehet a gond, hogy a defaultot használja a te beállított hudod helyett.

lowfox
Válasz panamaa kommentjére
2011. márc. 17. 20:42

Köszi a válaszokat már rájöttem. Az volt a baj hogy vmiért nem mentette a beállításaimat, illetve vmiért mindig a másik terem configját hozta fel.

Pedro83
2011. márc. 17. 23:19

Tudja valaki miért lehet, hogy sng eredményeimet nem importálja a HM? Az a furcsa, hogy a handeket importálja...

Heyman
Válasz Pedro83 kommentjére
2011. márc. 18. 9:39

Tudja valaki miért lehet, hogy sng eredményeimet nem importálja a HM? Az a furcsa, hogy a handeket importálja...

lehet olyan hiba pl, hogy régi a verziója a HM-ednek, és ongame leosztásokat nem tud kezelni. vagy pl hogy magyarul telepítetted fel a pókerklienst. elég sok hiba lehet

Lakatosrj
Válasz mikee1978 kommentjére
2011. márc. 18. 9:52

HUD beállítás

Nos felkerült a HM. Sikerült importálni a kezeket a HH mappából. Van szép ki grafikon is. De a HUD-ot nem tom beállítani. Jó lenne ha valaki leírná a lépéseket, hogy a tilten hogy kell beállítani.
Köszönöm !

Lakatosrj
Válasz Lakatosrj kommentjére
2011. márc. 18. 10:00

Tárgytalan

Sikerült! Na már csak az a kérdés, hogy mit jelentenek a számok. De majd rájövök

Élő ügyfélszolgálat