Ajánlanám még a Steal-t, a turn cont bet-et, fold to turn cont bet-et és a cr-t
erre valakinek ötlete? ;)
updateltem a HM-et, s egy jópár dolog megváltozott.
Az érdekelne, ha valaki már foglalkozott vele, hogy ha 2 player statja egymásra lóg, akkor régebben amelyik fölé vittem az egerkurzort, az látszott, az lett felül. most meg "le vannak ragadva", az eltakart adatokat csak pop-upban tudom megnézni, de az meg plussz 2 kattintás , plusz idő.
gondolom valahol a table vagy player preferencesben kell valamit varázsolni.
erre valakinek ötlete? ;)
x-mouset alapban használom. szurok be képet, hogy mi a bajom.
a bal alsó játékosnál (hal510) pl. nem látom a VPIP-t, mert Prying statja rálóg. updatelés előtt, ha hal510 statja fölé vittem az egeret, akkor az volt látható teljes egészében, ha Prying statja fölé, akkor az. most fotózásnál különben hal510 statja felett volt az egerkurzorom.
kipróbáltam a force ontop-al, de ugy se változott.
update: hal510 annyiban nem jó példa, hogy ott ugye pont látnám a VPIP-t, csak még kevés a hand róla. . viszont ha megnézzük a jobb felső játékost, na az ő VPIP-je teljesen takarásban van. remélem értehtő a gondom :)))
x-mouset alapban használom. szurok be képet, hogy mi a bajom.
a bal alsó játékosnál (hal510) pl. nem látom a VPIP-t, mert Prying statja rálóg. updatelés előtt, ha hal510 statja fölé vittem az egeret, akkor az volt látható teljes egészében, ha Prying statja fölé, akkor az. most fotózásnál különben hal510 statja felett volt az egerkurzorom.
kipróbáltam a force ontop-al, de ugy se változott.
update: hal510 annyiban nem jó példa, hogy ott ugye pont látnám a VPIP-t, csak még kevés a hand róla. . viszont ha megnézzük a jobb felső játékost, na az ő VPIP-je teljesen takarásban van. remélem értehtő a gondom :)))
Hát ezt nagyon könnyű megoldani:
a; próbáld meg csúsztatva elhelyezni a statokat, ahogy látom van ott hely.
b; kapcsold ki a statok megnevezéseit, eleinte furcsa, de gyorsan meg lehet tanulni, hogy pontosan mi, mit is jelent. :)
Én a "b" megoldást ajánlom. :)
a. nem jó, mert ha csúsztatva teszem, akkor majd vagy a gombokra, vagy a chipmennnyisegre log rá, s ugye az még rosszabb...
b. ezen alapban is gondolkodtam.....de... még nem akarom, plusz
én egyelőre úgy szeretném, ahogy idáig is működött, nem ilyen félmegoldásokat :D :D :D
Valakinek véletlenül nincs egy régebbi HM, tehá1.0.6.01e ELŐTTI kéne. A két legújabb változat használhatatlan lett Bosson, aminek enyhén szólva se örülök...
valaki meg tudja mondani, hogy lehet szűrni a handem erősségére? pl. hogy azokra a handekre szűrjek, ahol pókerem lett. (az utóbbi időben, szerintem szinte több pókerem van mint sima set és kíváncsi vagyok rá, hogy csak így érzem, vagy tényleg nagyon sok-e)
valaki meg tudja mondani, hogy lehet szűrni a handem erősségére? pl. hogy azokra a handekre szűrjek, ahol pókerem lett. (az utóbbi időben, szerintem szinte több pókerem van mint sima set és kíváncsi vagyok rá, hogy csak így érzem, vagy tényleg nagyon sok-e)