Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

zoltanh
Válasz nando42 kommentjére
2008. júl. 30. 12:18

Egy kis apróság, mivel a BOSS fix helyet használ, ezért sajnos mindig kézzel kell rendezni a statokat, ez elég frusztráló tud lenni. :) (főleg 9 asztalon :D)

De csak akkor, ha miniviewen játszik az ember. Nekem régebben normál asztalon első beállítás után soha nem kellett piszkálnom a statok helyét.

sariboxer
Válasz zoltanh kommentjére
2008. júl. 30. 17:24

nektek is eltunt az 1,06,01m verzioval a set% a statok kozul?

miert???

ibron
Válasz sariboxer kommentjére
2008. júl. 30. 19:55

Flop set % vagy valami ilyesmi

sariboxer
Válasz ibron kommentjére
2008. júl. 30. 20:03

igen, koszi

atraktak mashova, azert nem talaltam

wilddrew
2008. júl. 30. 20:40

Sziasztok!

HM-ben van lehetőség arra, hogy az ember lássa, hogy egy sessionben/asztalon milyen kilengése volt pénzben? Arra gondolok, hogy hiába zártam mondjuk egy sessiönt néhány dollár minuszban, a session eleji nagy vesztések miatt a záráskor mondjuk 3-4 buyinnel ültem? Vajon lehet ezt így szűrni valahogy?

sariboxer
Válasz wilddrew kommentjére
2008. júl. 30. 20:56

Sziasztok!

HM-ben van lehetőség arra, hogy az ember lássa, hogy egy sessionben/asztalon milyen kilengése volt pénzben? Arra gondolok, hogy hiába zártam mondjuk egy sessiönt néhány dollár minuszban, a session eleji nagy vesztések miatt a záráskor mondjuk 3-4 buyinnel ültem? Vajon lehet ezt így szűrni valahogy?

session tekinteteben ezt a grafikon funkcioval meg lehet csinalni, de szerintem egyetlen konkret asztallal nem

wilddrew
2008. júl. 30. 21:31

session tekinteteben ezt a grafikon funkcioval meg lehet csinalni, de szerintem egyetlen konkret asztallal nem

Köszi a grafikonos tippet. Igaziból PT3 van most, de érdekelt, hogy hm-ben van-e esetleg lehetőség a sessiönök mellé egyfajta kilengés értéket odabiggyeszteni.

Amúgy, pt3-ban a sessiön két fajta lehet, vagy egy adott időszakra vonatkozó játék, vagy egy konkrét asztalra vonatkozó. De marad a grafikonos egyesével végignézős módszer...

uzee101
Válasz wilddrew kommentjére
2008. aug. 1. 14:33

Összekevert statok

Nem tudna nekem valaki segíteni a következő probléma megoldásában?
A Poker Heaven-en, ha több asztalon is meg akarom jeleníteni a statokat, akkor a HUD összekeveri és nem a megfelelő név mellé teszi. Ha pedig mozgatom akkor ugye az összes asztalon elmozdul, tehát ugyan ott vagyok. Erre keresem a megoldást. Estetleg valaki tudja? Megköszönném

nando42
Válasz uzee101 kommentjére
2008. aug. 1. 22:56

Nem tudna nekem valaki segíteni a következő probléma megoldásában?
A Poker Heaven-en, ha több asztalon is meg akarom jeleníteni a statokat, akkor a HUD összekeveri és nem a megfelelő név mellé teszi. Ha pedig mozgatom akkor ugye az összes asztalon elmozdul, tehát ugyan ott vagyok. Erre keresem a megoldást. Estetleg valaki tudja? Megköszönném

HELP! 5max with preferred seat @ party (HHconverter) - Holdem Manager Forums

R1per2
Válasz nando42 kommentjére
2008. aug. 1. 23:11

HM szakértők! Tudjátok hogyan lehet filterezni azt, hogy csak a vaklopásaimat mutassa? Tehát körfold, co btn vagy sb emelés.

Élő ügyfélszolgálat