Egy kis apróság, mivel a BOSS fix helyet használ, ezért sajnos mindig kézzel kell rendezni a statokat, ez elég frusztráló tud lenni. :) (főleg 9 asztalon :D)
nektek is eltunt az 1,06,01m verzioval a set% a statok kozul?
miert???
Flop set % vagy valami ilyesmi
igen, koszi
atraktak mashova, azert nem talaltam
Sziasztok!
HM-ben van lehetőség arra, hogy az ember lássa, hogy egy sessionben/asztalon milyen kilengése volt pénzben? Arra gondolok, hogy hiába zártam mondjuk egy sessiönt néhány dollár minuszban, a session eleji nagy vesztések miatt a záráskor mondjuk 3-4 buyinnel ültem? Vajon lehet ezt így szűrni valahogy?
Sziasztok!
HM-ben van lehetőség arra, hogy az ember lássa, hogy egy sessionben/asztalon milyen kilengése volt pénzben? Arra gondolok, hogy hiába zártam mondjuk egy sessiönt néhány dollár minuszban, a session eleji nagy vesztések miatt a záráskor mondjuk 3-4 buyinnel ültem? Vajon lehet ezt így szűrni valahogy?
session tekinteteben ezt a grafikon funkcioval meg lehet csinalni, de szerintem egyetlen konkret asztallal nem
Összekevert statok
Nem tudna nekem valaki segíteni a következő probléma megoldásában?
A Poker Heaven-en, ha több asztalon is meg akarom jeleníteni a statokat, akkor a HUD összekeveri és nem a megfelelő név mellé teszi. Ha pedig mozgatom akkor ugye az összes asztalon elmozdul, tehát ugyan ott vagyok. Erre keresem a megoldást. Estetleg valaki tudja? Megköszönném
Nem tudna nekem valaki segíteni a következő probléma megoldásában?
A Poker Heaven-en, ha több asztalon is meg akarom jeleníteni a statokat, akkor a HUD összekeveri és nem a megfelelő név mellé teszi. Ha pedig mozgatom akkor ugye az összes asztalon elmozdul, tehát ugyan ott vagyok. Erre keresem a megoldást. Estetleg valaki tudja? Megköszönném
HM szakértők! Tudjátok hogyan lehet filterezni azt, hogy csak a vaklopásaimat mutassa? Tehát körfold, co btn vagy sb emelés.