Tudom használni a HM-et az ongame mini asztalaival?
A HM alapból dealt rakebacket számol ugye? Azt pontosan csinálja? Az én bossos handjeim partypokeresre vannak átkonvertálva. Ha a partypokeren játszanék, annyi raket termelnék pontosan, amennyit kiír?
Mert ha igen, akkor a legtöbbb játékos akit kérdeztem, mind jóval több rakebacket kapna egy dealt teremben, mint contrubetd teremben. Tud valaki olyat, hogy a HM-ben mutatott termelt rake kevesebb, mnit a valóság (contributed teremben)?
handek
Hello
Bosson jáccom ( Fortune ) és tegnap raktam be az onnan levő partikat a hm be ,de csak 03/20ig vannak a historyba a partik pedig azóta is jáccom:)
Nem értem ,hogy lehet nincs vkinek vmi ötlete ,és hogy hogy lehetne ezt orvosolni?:)
HM-et hogyan regisztraljam, beirtam a kapott kodot, utanna tudtam hasznalni teljesen a progit, de az irta h 15 napon belul regisztraljam, mar csak 3 napom van.
viszont ha rakattintok az online regisztraciora akkor semmi se tortenik, csak egy ilyen ablakot kapok:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
es nem megy tovabb, valami otlet esetleg?
HM-et hogyan regisztraljam, beirtam a kapott kodot, utanna tudtam hasznalni teljesen a progit, de az irta h 15 napon belul regisztraljam, mar csak 3 napom van.
viszont ha rakattintok az online regisztraciora akkor semmi se tortenik, csak egy ilyen ablakot kapok:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
es nem megy tovabb, valami otlet esetleg?
en mar eleve az 1.06os verziohoz kaptam meg a kodot, elvileg
olyat lehet valahogy, hogy pl bizonyos júzerek (a fissek) nevét mondjuk más színnel írja, vagy valami másegyéb szembetűnő módon meg tudjam jelölni?
pl. alap névszín kék, de pár embernél meg piros mondjuk akiket megjelölök?
tudom, hogy van notes, de az nem elég feltűnő :D
olyat lehet valahogy, hogy pl bizonyos júzerek (a fissek) nevét mondjuk más színnel írja, vagy valami másegyéb szembetűnő módon meg tudjam jelölni?
pl. alap névszín kék, de pár embernél meg piros mondjuk akiket megjelölök?
tudom, hogy van notes, de az nem elég feltűnő :D
Ha készítesz note-ot, akkor lehet módosítani a statoktól balra megjelenő kis jegyzetfüzet színét. Sőt note se kell, csak katt oda a bal-felső sarokba, mintha note-ot csinálnál és ott megváltoztatod a színt.
Ez sem jó?:)
Holdem Manager szoftvert feltelepítettem, de mivel a laptopon is szeretném használni oda is feltettem. Amikor aktiválni szeretném kiirja hogy nem lehetséges és először deaktiváljam a másikat (szerinte már két helyen fentvan)
előtte annyi történt, hogy feltettem, nem működött, leszedtem feltettem (aktiváltam) nem működött. utólag kiderült, hogy az postgre sql nem hajlandó futni ha MySQL is van a gépen, leszedtem a MySQL-t, újratelepít, aktivál és működött.
deaktiválást nem találtam sehol. mi a megoldás?
segítséget előre is köszi