Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Miyake013
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. febr. 20. 19:31

Nincs véletlenül sok disconnect? Azokat a handeket amiket akkor játszol nem menti a hm.

Disconnectet egyáltalán nem tapasztaltam. kábelen van csatlakoztatva a net a géphez, még wifi probléma sem állhat fent. Eddig semmilyen bajom nem volt a HM-el. Ez a gond tegnap óta van.

zavoka
Válasz Miyake013 kommentjére
2012. febr. 20. 23:01

Disconnectet egyáltalán nem tapasztaltam. kábelen van csatlakoztatva a net a géphez, még wifi probléma sem állhat fent. Eddig semmilyen bajom nem volt a HM-el. Ez a gond tegnap óta van.

Én még arra gondolok, hogy nem bírja a gép a Hm-et normálisan vinni.

BT86
Válasz zavoka kommentjére
2012. febr. 20. 23:13

Én még arra gondolok, hogy nem bírja a gép a Hm-et normálisan vinni.

Az is előfordulhat. De akkor azt neked is látnod kell. Be kell, hogy akadjon a játék, kb mintha lefagyna egy kis időre. A régi gépemnél nálam is előfordult, és olyankor kellett javítgatni az eredményeket utólag rendesen :)

zavoka
Válasz BT86 kommentjére
2012. febr. 21. 9:18

Az is előfordulhat. De akkor azt neked is látnod kell. Be kell, hogy akadjon a játék, kb mintha lefagyna egy kis időre. A régi gépemnél nálam is előfordult, és olyankor kellett javítgatni az eredményeket utólag rendesen :)

Ps-en játszom és simán megy 6+asztal akadás nélkül....

BT86
Válasz zavoka kommentjére
2012. febr. 21. 10:02

Ps-en játszom és simán megy 6+asztal akadás nélkül....

Alapból nekem is ment, de ha pl a hm-ben meg akartam nézni valamit, az annyira belassította, hogy volt amikor maradt ki hand.

Miyake013
Válasz Miyake013 kommentjére
2012. febr. 21. 12:43

Sziasztok!

Játék közben tökéletesen működik a HUD és az import is megy , de kimaradnak handek. Kb 30%-át a handeknek a HM1 nem importálja be.Eddig semmi gond nem volt. A table managerben látszik az egész session, a hm reportsban pedig nem. 1.12.09v. és nem is nyúltam azóta hozzá.Tegnap óta nem megy. Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehet a hiba? Help plz!

Továbbra sem működik :(
Amit eddig próbáltam:
-újra frissítettem a HM-t
-a modemet is újraindítottam többször hátha net probléma

Kaptam egy két ötletet:
-upgrade HM2re, mert már nem fogják frissíteni HM1-et
-új database és beimportálni a régi handeket

Esetleg lehet hogy újra kéne instalálni a HM-et, csak buta vagyok hozzá és nem tudom hogy hogyan mentsem el a handeket stb..

Bárki aki tudna segíteni megköszönném , akár skype-on is
Thx

Thorles
Válasz szelyes kommentjére
2012. febr. 21. 17:44

Paradisepokeren amikor épp a nagyvakra várok az asztalnál vagy csak simán megfigyelek egy asztalt, akkor a hand végén látom hogy a holdem manager megpróbálja beimportálni a handet, de végül nem jelenik meg. Gondolom azért van mert nem vettem részt a handben csak megfigyeltem. A kérdésem az, hogy meg lehet valahogy csinálni hogy azokat a handeket is tegye be, amibe csak megfigyelőként veszek részt?

ajancsiii
Válasz BT86 kommentjére
2012. febr. 21. 17:45

Nem. A hm Import részénél Import from folder, megkeresed a mappát, és beimportálod a benne lévő handeket.

Elkezdtem hordozható vinyóról importálni a handeket de felénél meghalt a kisvinyó. Eztuán sikerült felmásolni a gépre a régi HMArchive mappát és most onnan importálom be. Minden jól megy viszont van egy zsáknyi duplicated handem mert nem írja fölül azokat amiket a kisvinyóról még sikerült importálni. Ezekkel mik a teendők? Nagy gond ha így marad vagy mindenképpen törölni kell őket? Ha igen, hogyan? Köszi

Sobi
Válasz ajancsiii kommentjére
2012. febr. 21. 18:15

hi!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy cash game résznél valamiért nem rajzol grafikont.
Ezt a hiba üzenetet írja: An error occurred while formating the chart: az objektum hivatkozás nincs beállítva semmilyen objektumpéldányra.

Ez mit jelent valaki ezt tudja?

BT86
Válasz Thorles kommentjére
2012. febr. 21. 20:47

Paradisepokeren amikor épp a nagyvakra várok az asztalnál vagy csak simán megfigyelek egy asztalt, akkor a hand végén látom hogy a holdem manager megpróbálja beimportálni a handet, de végül nem jelenik meg. Gondolom azért van mert nem vettem részt a handben csak megfigyeltem. A kérdésem az, hogy meg lehet valahogy csinálni hogy azokat a handeket is tegye be, amibe csak megfigyelőként veszek részt?

Nem tudom mit értesz azon, hogy a hm megpróbál importálni.
A hm a gépedre mentett hand historyt importálja be az adatbázisba. Az asztalon utólag megjelenő lapok csak egy opció a hm-ben.
Ha nem vettél részt a handben, nem fogja a szoftver a hand historyt a gépedre menteni, így nincs amit a hm beimportáljon.

Élő ügyfélszolgálat