Hali !
Ujratettem a gépemet (win xp), HM-et restore után, rányomtam az "Import From Folder" -re és nagyon sok duplicate handet talált. Ezzel mit lehet csinálni ? Van valami jelentősége egyálltalán? EasyClear-rel duplicalt fileokat töröljem, vagy mi legyen ?
Egyelőre nem mertem semmit se csinálni, bár ki van mentve minden !
Vki tudna segíteni ?
Nem tudja valaki hogy a HM2-ben hogy kell beállítani hogy mindig az a hud jöjjön be amit beállítottam?Idegesítő hogy heads-up-olok és mindig a default jön be és külön át kell állítanom a heads-up-os hudot.Előre is köszi aki tud segíteni!
Hali !
Ujratettem a gépemet (win xp), HM-et restore után, rányomtam az "Import From Folder" -re és nagyon sok duplicate handet talált. Ezzel mit lehet csinálni ? Van valami jelentősége egyálltalán? EasyClear-rel duplicalt fileokat töröljem, vagy mi legyen ?
Egyelőre nem mertem semmit se csinálni, bár ki van mentve minden !
Vki tudna segíteni ?
Nem tudja valaki hogy a HM2-ben hogy kell beállítani hogy mindig az a hud jöjjön be amit beállítottam?Idegesítő hogy heads-up-olok és mindig a default jön be és külön át kell állítanom a heads-up-os hudot.Előre is köszi aki tud segíteni!
"HUD options"-be belépsz, ott kitörölheted azokat a HUD beállításokat, amiket nem fogsz használni.
Utána kiválasztod azt a HUD-ot, amit szeretnél, és a "site options"-ben be tudod állítani, hogy milyen játékhoz használja.
Hali!
A következő a problémám:HM1.12.09-et használom, és ha egy teremben megnyitok pl 5 versenyt abból 2-őn működik normálisan a többin vagy egyáltalán nincs, vagy kitesz egy 0-s hudot és nem hajlandó frissíteni semmit. Próbáltam másik verziókat is de ugyan ez volt a helyzet.:(:(
Ez nem jó sajnos mert nem tudom ki törölni eleve a default hudot amit meg én csináltam hiába állítom be a site options-ben elöször mindig a default jelenik meg és idegesítő ha meg nyitok pár asztalt mindig át kell manuálisan állítani.
Végre meg tudtam csinálni, azért köszi Maxika sokat segített amit mondtál:D
Látom közbe leírtad te is érthetőbben.Valóban úgy kellett kösz mégegyszer
help
Sziasztok!
HM1-el van a következő problémám:
Látja a HandHistory mappát, trackeli is a handeket, a Tourpey/Hands fülnél ki is írja őket rendesen, de a Resultsnál már nem rakja be a tornákhoz és a HUD sem jön be. Csap Partyn van iylen gondom, starson megy rendesen....
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
P.Zs