Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

21PoKeRaRcSuNy
Válasz kapec75 kommentjére
2012. febr. 24. 7:51

Hali !

Ujratettem a gépemet (win xp), HM-et restore után, rányomtam az "Import From Folder" -re és nagyon sok duplicate handet talált. Ezzel mit lehet csinálni ? Van valami jelentősége egyálltalán? EasyClear-rel duplicalt fileokat töröljem, vagy mi legyen ?
Egyelőre nem mertem semmit se csinálni, bár ki van mentve minden !

Vki tudna segíteni ?

szencsike
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. febr. 24. 9:51

Nem tudja valaki hogy a HM2-ben hogy kell beállítani hogy mindig az a hud jöjjön be amit beállítottam?Idegesítő hogy heads-up-olok és mindig a default jön be és külön át kell állítanom a heads-up-os hudot.Előre is köszi aki tud segíteni!

BT86
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. febr. 24. 13:10

Hali !

Ujratettem a gépemet (win xp), HM-et restore után, rányomtam az "Import From Folder" -re és nagyon sok duplicate handet talált. Ezzel mit lehet csinálni ? Van valami jelentősége egyálltalán? EasyClear-rel duplicalt fileokat töröljem, vagy mi legyen ?
Egyelőre nem mertem semmit se csinálni, bár ki van mentve minden !

Vki tudna segíteni ?

Nem importálja őket 2-szer, csupán információt ír ki, hogy mit csinált a hm. Hány handet importált be, hány olyan hand volt, ami már importálva volt, hánynál talált hibát...
Egyszóval nem kell vele csinálni semmit :)

Maxxxika
Válasz szencsike kommentjére
2012. febr. 24. 13:16

Nem tudja valaki hogy a HM2-ben hogy kell beállítani hogy mindig az a hud jöjjön be amit beállítottam?Idegesítő hogy heads-up-olok és mindig a default jön be és külön át kell állítanom a heads-up-os hudot.Előre is köszi aki tud segíteni!

"HUD options"-be belépsz, ott kitörölheted azokat a HUD beállításokat, amiket nem fogsz használni.
Utána kiválasztod azt a HUD-ot, amit szeretnél, és a "site options"-ben be tudod állítani, hogy milyen játékhoz használja.

szencsike
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. febr. 24. 16:45

"HUD options"-be belépsz, ott kitörölheted azokat a HUD beállításokat, amiket nem fogsz használni.
Utána kiválasztod azt a HUD-ot, amit szeretnél, és a "site options"-ben be tudod állítani, hogy milyen játékhoz használja.

Ez nem jó sajnos mert nem tudom ki törölni eleve a default hudot amit meg én csináltam hiába állítom be a site options-ben elöször mindig a default jelenik meg és idegesítő ha meg nyitok pár asztalt mindig át kell manuálisan állítani.

kapec75
Válasz kapec75 kommentjére
2012. febr. 24. 16:49

Hali!

A következő a problémám:HM1.12.09-et használom, és ha egy teremben megnyitok pl 5 versenyt abból 2-őn működik normálisan a többin vagy egyáltalán nincs, vagy kitesz egy 0-s hudot és nem hajlandó frissíteni semmit. Próbáltam másik verziókat is de ugyan ez volt a helyzet.:(:(

Valkibel előfordult már ilyen, estleg valaki valamilyen megoldást tudna rá?

Maxxxika
2012. febr. 24. 16:54

Ez nem jó sajnos mert nem tudom ki törölni eleve a default hudot amit meg én csináltam hiába állítom be a site options-ben elöször mindig a default jelenik meg és idegesítő ha meg nyitok pár asztalt mindig át kell manuálisan állítani.

Pedig jó lesz.
Tudom hogy ezt csinálja, én is "megszenvedtem" vele, mire sikerült beállítanom, nekem is a defaultot rakta be mindig.
Tudom hogy nem lehet kitörölni, a default maradjon meg, meg még az amit használni akarsz.
A "site options"-ben válaszd ki a "default HUD"-t, és takarítsd ki az "Applied configurations" mezőt.
Utána válaszd ki azt a HUD-ot amit használni szeretnél, és Any, any, any, any
Így mindenhez már ezt fogja használni.

szencsike
2012. febr. 24. 17:02

Végre meg tudtam csinálni, azért köszi Maxika sokat segített amit mondtál:D

szencsike
2012. febr. 24. 17:17

Látom közbe leírtad te is érthetőbben.Valóban úgy kellett kösz mégegyszer

petozso
2012. febr. 25. 19:57

help

Sziasztok!

HM1-el van a következő problémám:
Látja a HandHistory mappát, trackeli is a handeket, a Tourpey/Hands fülnél ki is írja őket rendesen, de a Resultsnál már nem rakja be a tornákhoz és a HUD sem jön be. Csap Partyn van iylen gondom, starson megy rendesen....
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?

P.Zs

Élő ügyfélszolgálat