Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Szszilard
Válasz kisrapi kommentjére
2008. szept. 1. 14:20

Befizetsz pl. a PokerStarsra MB-ről, és a Starson meg áttolod a lóvét egy névre, amit majd megadnak, vagy ugyanezt megteszed a FullTilttel ha esetleg még eddig nem fizettél be.
Ebben mi nem érthető?(Ez a módja az akadémián keresztüli rendezésnek....)
Aztán ha ez megtörtént mailben kapsz majd egy kódot, amit a HM-be a megfelelő helyre be kell írni, és már kész is...

Köszönöm a segitséget.Milyen névre kell küldeni én ilyenre várok megoldást?ill valami norális tájékoztatót,hogy mit veszek és mit kell vele csinálni pl a kódot hova beírni stb. Tisztábanvagyok vele,hogyan kell befizetni a pokerstarsra és tovább utalnia pézem csak hova ez a kérdés?Ki tud segiteni?

Polacheck
Válasz Szszilard kommentjére
2008. szept. 1. 14:25

Köszönöm a segitséget.Milyen névre kell küldeni én ilyenre várok megoldást?ill valami norális tájékoztatót,hogy mit veszek és mit kell vele csinálni pl a kódot hova beírni stb. Tisztábanvagyok vele,hogyan kell befizetni a pokerstarsra és tovább utalnia pézem csak hova ez a kérdés?Ki tud segiteni?

Ide kell fizetned: Polacheck

:D csak vicceltem, de viccen kívül: Mi lenne, ha ezt attól kérdeznéd meg, akitől vásárolod? (tehát a pókerakadémiásoktól mailben).Segíteni fognak, hidd el.

zoltanh
2008. szept. 1. 14:27

Nem kell paráznod ha akadémián keresztül veszed meg.
Én is innen vettem. Befizettem PS-re és ott küldtem át a lóvét. Ha jól emlékszem akkor este már meg is kaptam a kódot hozzá.
Nevet nem akarom kiírni, de ha azon az email címen leírod, hogy PS/FTP szeretnél fizetni akkor megadnak egy nevet amire kell küldeni a pénzt.

jav: látton boss-ra "költözöl". Ha még nem jártál utánna, hogy bosson hogyan lehet használni a HM-et akkor tedd meg nehogy meglepetés érjen.

Szszilard
Válasz zoltanh kommentjére
2008. szept. 1. 14:31

hm

Polacheckvbmenu_register("postmenu_50978",true); és zoltanhvbmenu_register("postmenu_50982",true);
Kérlek olvassatok visszább egykicsit egy oldallal már írtam a pokerakadémiának:Td:

Polacheck
2008. szept. 1. 14:35

Polacheckvbmenu_register("postmenu_50978",true); és zoltanhvbmenu_register("postmenu_50982",true);
Kérlek olvassatok visszább egykicsit egy oldallal már írtam a pokerakadémiának:Td:

Nincs szükséged erre a szoftverre szerintem. Kezelni 50x bonyolultabb, mint beszerezni.

zoltanh
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 1. 14:40

Első emailbe én is ezt kaptam. Utánna kérdeztem meg a nicket, hogy mire kell küldeni.
Visszaolvastam már az előző postom elött is! Bocsi, de tényleg egy kicsit érthetetlen vagy.....

Szszilard
Válasz zoltanh kommentjére
2008. szept. 1. 14:43

hm

köszi zoltanh most írok ismét egy e-mailt

ThxLittleFish
2008. szept. 2. 13:40

teljesen szűz gépen milyen programokat is kell telepíteni a HM-hez utána a sima HM telepítőt és azután az updatert kell feltenni ügye?

kisrapi
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 2. 13:55

teljesen szűz gépen milyen programokat is kell telepíteni a HM-hez utána a sima HM telepítőt és azután az updatert kell feltenni ügye?

Meg egy kis postgreSQL sem árthat

ThxLittleFish
Válasz kisrapi kommentjére
2008. szept. 2. 14:07

Meg egy kis postgreSQL sem árthat

igen meg valami netframework is kell ha jól emlékszem ezen kívűl valami?

Élő ügyfélszolgálat