Befizetsz pl. a PokerStarsra MB-ről, és a Starson meg áttolod a lóvét egy névre, amit majd megadnak, vagy ugyanezt megteszed a FullTilttel ha esetleg még eddig nem fizettél be.
Ebben mi nem érthető?(Ez a módja az akadémián keresztüli rendezésnek....)
Aztán ha ez megtörtént mailben kapsz majd egy kódot, amit a HM-be a megfelelő helyre be kell írni, és már kész is...
Köszönöm a segitséget.Milyen névre kell küldeni én ilyenre várok megoldást?ill valami norális tájékoztatót,hogy mit veszek és mit kell vele csinálni pl a kódot hova beírni stb. Tisztábanvagyok vele,hogyan kell befizetni a pokerstarsra és tovább utalnia pézem csak hova ez a kérdés?Ki tud segiteni?
Nem kell paráznod ha akadémián keresztül veszed meg.
Én is innen vettem. Befizettem PS-re és ott küldtem át a lóvét. Ha jól emlékszem akkor este már meg is kaptam a kódot hozzá.
Nevet nem akarom kiírni, de ha azon az email címen leírod, hogy PS/FTP szeretnél fizetni akkor megadnak egy nevet amire kell küldeni a pénzt.
jav: látton boss-ra "költözöl". Ha még nem jártál utánna, hogy bosson hogyan lehet használni a HM-et akkor tedd meg nehogy meglepetés érjen.
Első emailbe én is ezt kaptam. Utánna kérdeztem meg a nicket, hogy mire kell küldeni.
Visszaolvastam már az előző postom elött is! Bocsi, de tényleg egy kicsit érthetetlen vagy.....
hm
köszi zoltanh most írok ismét egy e-mailt
teljesen szűz gépen milyen programokat is kell telepíteni a HM-hez utána a sima HM telepítőt és azután az updatert kell feltenni ügye?
teljesen szűz gépen milyen programokat is kell telepíteni a HM-hez utána a sima HM telepítőt és azután az updatert kell feltenni ügye?
Meg egy kis postgreSQL sem árthat