Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

cake
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. szept. 5. 1:39

hát beállítod, hogy textlogba mentse a HH-kat, és amikor játszol, akkor futtatod a handgrabbert, és elmenti. Utána simán megy az import :)
Ha megvan a handgrabber, javaslom a data miningot ;)

amúgy van más handgrabber, ami muxik?

Chryss85
Válasz cake kommentjére
2008. szept. 5. 1:51

amúgy van más handgrabber, ami muxik?

lehet, de én nem tudok róla. Maximálisan meg vagyok elégedve az idlemineréval. Napi min. 5k leosztást el tudok kapni és az jó :)

KZ
2008. szept. 5. 2:46

nah az Import meg minden más megy....már csak a hudot nem sikerül beindítani:(

Chryss85
Válasz KZ kommentjére
2008. szept. 5. 2:49

nah az Import meg minden más megy....már csak a hudot nem sikerül beindítani:(

Hm.. Állítsd be a C:\Program Files\Ongame Handgrabber\textlog mappát mint auto import mappa. Ezután restart HM és start auto import, ekkor már menni fog. :)

KZ
2008. szept. 5. 2:57

nem működik továbbra sem....nemtom mi baja lehet

ThxLittleFish
Válasz KZ kommentjére
2008. szept. 5. 6:03

nem működik továbbra sem....nemtom mi baja lehet

elindult a table manager? nekem volt már olyan hogy autoimportnál nem indult el automatikusan pedig bevolt állítva... ha nem akkor próbáld meg
hud options --> relaunch hud
ha ez sem akkor a hmhud.exet inditsd el

KZ
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 5. 11:33

persze hogy ment csak nem jelzett ki semmit. 5 fős sh asztalokon játszottam,nemtom hogy ez számít e valamit....

vinczesz
Válasz KZ kommentjére
2008. szept. 5. 12:16

persze hogy ment csak nem jelzett ki semmit. 5 fős sh asztalokon játszottam,nemtom hogy ez számít e valamit....

Érdekes módon nekem is volt problémám a nem standard SH asztalokkal. A 8 főset nem akarta felismerni. Aztán kijelöltem 10 fősnek, de ez sem segített. Utána viszont egyszercsak elkezdett működni. Nem tudom mitől...

KZ
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 5. 19:18

hát ez a Holdemmanager nem nagyon lopta be magát a szívembe....
ezt a Hudot nem sikerül működésre bírni...Nincs valaki Ongames aki tudja mi baja lehet??közbe a frameworkot is leszedtem de így se megy:(

castor11
Válasz KZ kommentjére
2008. szept. 5. 20:17

Lehet, hogy már volt róla szó, de nincs kedvem az összes hozzászólást végigböngészni. Szóval a HM-et két gépen lehet használni. Nos szeretném a koleszban használni immár a saját gépemen, de azt írja, hogy először deaktiválni kell és utána próbáljam meg aktiválni ott. Ezt hogyan lehet megvalósítani, mert egyelőre nem találtam még rá arra, hogy ezt miként lehet. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat