Akkor nem is a HM2-vel van problémám, hanem a pokerterem szoftverével? Egyébként Partypokeren vagyok.
Üdv !
Újraraktam a gépet kimentettem a C:\HMArchive az összes handet. Az új windowsba bemásoltam a kimentett HMArchive mappát.
A HM1-ben a "Import From Folder"-re rákattintva beimportáltam véletlenül a 2011-et ,majd még1x... Rengeted duplicate fájlom van így.
Ha letörlöm az összes pokert (PS, HM1-Itt csináljak beckupot vagy fölös?) a gépről és visszatelepítek mindent , Nem lesz duplicate handem ?
Vki vmi ötlet ?
?
Akkor nem is a HM2-vel van problémám, hanem a pokerterem szoftverével? Egyébként Partypokeren vagyok.
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.12.10_13Mar2011.exe
Csá, én se találtam az oldalukon még most se 10-es frissítést.
Ezen a linken letöltöttem de lefagy a HM, és most visszarakom a 09-et a HM oldalárol .
Vissza update -nél kiírt valami hibát, gondolom a régebbi verziót nem lehet visszarakni rá !
Vki vmi ötlet ???????
Ez a te topicod:
Microgaming import problem
Valami olyasmit írnak, hogy egy komoly adatbázisműveletet végez a frissítés után, ezért tűnhet úgy, mintha lefagyna. Ha ezt végigvárod, akkor utána elvileg jó lesz.
sziasztok, ez volt az alap problémám:
"Kb. 1 hónapja vehettem meg a HM2 small stake-s verzióját, mely elvileg az én esetemben azt jelenti, hogy 22 dolláros MTT-ig működik. Eddig semmi bajom nem volt, de néhány napja észrevettem, hogy nem mindig mutatja a HUD-ot. Ma láttam mega HM2-be, hogy azt írja, hogy 2 dolcsis MTT-ig tudom használni, vagyis ezt írja:
!Warning Restricted Hands No Omaha Hands. Small Stakes Holdem hands only (.50NL, 1 LHE, 2+.20 tournaments)
Most akkor mi is van? Tudna vki segíteni?"
Azt javasoltátok, h írjak a supportnak, írtam is, de a válasz után sem lettem okosabb, ezt írták:
Hi,
It sounds like you are trying to view Omaha Hands but your Licence is only for Holdem Manager small stakes this is why you are seeing this message, If you don't want this message to pop up then please go to All games > Holdem Only
Ha jól értelmezem akkor azt mondja, hogy Omaha-t akartam nézni és ezért kaptam ezt a "hiba pop up"-ot, mert Small Stake-s Holdemem van. De azóta sem látom a HUD-ot, és én úgy értelmezem ezt a mondatot: "Small Stakes Holdem hands only (.50NL, 1 LHE, 2+.20 tournaments)" h a Holdem MTT-ből max a 2 dolcsiat tudja kezelni.
Valami help esetleg? Bocsánat ha 1 kicsit érthetetlen vok, de teljesen tanácstalan vagyok és nemigazán értem.
sziasztok, ez volt az alap problémám:
"Kb. 1 hónapja vehettem meg a HM2 small stake-s verzióját, mely elvileg az én esetemben azt jelenti, hogy 22 dolláros MTT-ig működik. Eddig semmi bajom nem volt, de néhány napja észrevettem, hogy nem mindig mutatja a HUD-ot. Ma láttam mega HM2-be, hogy azt írja, hogy 2 dolcsis MTT-ig tudom használni, vagyis ezt írja:
!Warning Restricted Hands No Omaha Hands. Small Stakes Holdem hands only (.50NL, 1 LHE, 2+.20 tournaments)
Most akkor mi is van? Tudna vki segíteni?"
Azt javasoltátok, h írjak a supportnak, írtam is, de a válasz után sem lettem okosabb, ezt írták:
Hi,
It sounds like you are trying to view Omaha Hands but your Licence is only for Holdem Manager small stakes this is why you are seeing this message, If you don't want this message to pop up then please go to All games > Holdem Only
Ha jól értelmezem akkor azt mondja, hogy Omaha-t akartam nézni és ezért kaptam ezt a "hiba pop up"-ot, mert Small Stake-s Holdemem van. De azóta sem látom a HUD-ot, és én úgy értelmezem ezt a mondatot: "Small Stakes Holdem hands only (.50NL, 1 LHE, 2+.20 tournaments)" h a Holdem MTT-ből max a 2 dolcsiat tudja kezelni.
Valami help esetleg? Bocsánat ha 1 kicsit érthetetlen vok, de teljesen tanácstalan vagyok és nemigazán értem.
Sziasztok!
A hm-ben hol kell beállítani,hogy a játékos statjai a neve mellé kerüljön?
Sziasztok!
A hm-ben hol kell beállítani,hogy a játékos statjai a neve mellé kerüljön?