Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

tics
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 26. 9:13

ZOOM-ra lesz frissítés HM1-re?

BT86
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2012. márc. 26. 12:03

Datebase management-nél van az alap adatbázis "holdemmanager" ,de azt hallotam, vagy olvastam, hogy csinálni kell egy ujjat. Így csináltam egy "hm" adatbázist és ráállítottam az alapértelmezettre .

Viszont közben már oylan hiba is van nálam ,hogy mikor beimportáltam a 2011-es és 2012-es handeket, és most játszok, észrevettem hogy nincs meg az összes handem , pl akirol volt 1,3K handem arról most van 420hand? Ez valyon miért van ?
Másik kérdés : Mi a fasznak kellet nekem hozzányulni egyálltalán a holdem managerhez mikor tökéletesen müködött a 09-es verzióval ,OMFG

Nem tudom mire gondolsz, hogy miért kell új adatbázist csinálni.
Több oka is lehet, hogy kevesebb handet látsz. Nem feltétlenül hiba. Vagy azért nem látod, mert sok a Hud options/Additional hud filtersnél beállított időnél régebbi hand, vagy létszámra/bb-re szűrés van beállítva, így nem mutat minden handet.

BT86
Válasz tics kommentjére
2012. márc. 26. 12:04

ZOOM-ra lesz frissítés HM1-re?

Biztosan lesz rövidesen, de ha jól emlékszek anno rushra is eltartott egy darabig, míg elkészült a frissítés.

yodalino
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 26. 16:45

I <3 my PC

Üdv!

problem:
elszállt a windows-om így sajnos nem tudtam backupolni a HM-et. Most újraraktam az oprendszert úgy, hogy nem formáztam le a vinyót. Kérdésem az lenne, hogy el lehet e valahogy érni, hogy elindítsa a HM-et amit még a régi win alatt telepítettem. Ha nem, akkor pedig hogyan tudnám kinyerni a note-okat és a régi HUD beállításaimat a programból? Elég sok hasznos info van benne, fájdalmas lenne elveszíteni

Strapa
Válasz yodalino kommentjére
2012. márc. 27. 13:30

A Merge-n minden leosztás duplicated hands. Vajon miért csinálja? Korábban bwin-en, LuckyAcePoker-en nem volt ilyen gondom. Sajnos HM honlapján nem találtam rá választ, talán itt tud vki segíteni.

tics
Válasz BT86 kommentjére
2012. márc. 28. 12:31

Biztosan lesz rövidesen, de ha jól emlékszek anno rushra is eltartott egy darabig, míg elkészült a frissítés.

Ha lesz tegyétek már linkbe . Előre is kösz.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz tics kommentjére
2012. márc. 28. 16:31

Hali !

Elindítom a HM1-et a Start Auto Import-tal és kiírja ezt a hibát, és "ok" és még1x ugyanez a hibaüzenet és elindul a HUD, látszólag rendesen ment minden és a statok is megjelennek . Valaki tudja miért van ez ?

Couldn't find cards0.png
You need to place a cards0.png in Holdem manager folder

Gondolom valami Importálás de nem akar összejöni sehogysem ! XP-m van ,ha valaki tud segítni ,az szupi lenne !

Köszi.

Sambenez
2012. márc. 28. 17:26

Hali !

Elindítom a HM1-et a Start Auto Import-tal és kiírja ezt a hibát, és "ok" és még1x ugyanez a hibaüzenet és elindul a HUD, látszólag rendesen ment minden és a statok is megjelennek . Valaki tudja miért van ez ?

Couldn't find cards0.png
You need to place a cards0.png in Holdem manager folder

Gondolom valami Importálás de nem akar összejöni sehogysem ! XP-m van ,ha valaki tud segítni ,az szupi lenne !

Köszi.

Nem találja a cards0.png-t. Kettőnek is kell lennie belőle.
Az egyik a HM gyökerében, a másik az images folderben.
A kettő két különböző kép, szerintem valamelyik hiányzik. Vagy mind a kettő.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz Sambenez kommentjére
2012. márc. 28. 18:45

Nem találja a cards0.png-t. Kettőnek is kell lennie belőle.
Az egyik a HM gyökerében, a másik az images folderben.
A kettő két különböző kép, szerintem valamelyik hiányzik. Vagy mind a kettő.

Tudod a megoldást? :)

soso78
2012. márc. 28. 18:58

hy.

rákerestem a gépemen a file-ra, simán a hm mappaba van. ha kell elküldöm emailba.

Élő ügyfélszolgálat