ZOOM-ra lesz frissítés HM1-re?
Datebase management-nél van az alap adatbázis "holdemmanager" ,de azt hallotam, vagy olvastam, hogy csinálni kell egy ujjat. Így csináltam egy "hm" adatbázist és ráállítottam az alapértelmezettre .
Viszont közben már oylan hiba is van nálam ,hogy mikor beimportáltam a 2011-es és 2012-es handeket, és most játszok, észrevettem hogy nincs meg az összes handem , pl akirol volt 1,3K handem arról most van 420hand? Ez valyon miért van ?
Másik kérdés : Mi a fasznak kellet nekem hozzányulni egyálltalán a holdem managerhez mikor tökéletesen müködött a 09-es verzióval ,OMFG
ZOOM-ra lesz frissítés HM1-re?
I <3 my PC
Üdv!
problem:
elszállt a windows-om így sajnos nem tudtam backupolni a HM-et. Most újraraktam az oprendszert úgy, hogy nem formáztam le a vinyót. Kérdésem az lenne, hogy el lehet e valahogy érni, hogy elindítsa a HM-et amit még a régi win alatt telepítettem. Ha nem, akkor pedig hogyan tudnám kinyerni a note-okat és a régi HUD beállításaimat a programból? Elég sok hasznos info van benne, fájdalmas lenne elveszíteni
A Merge-n minden leosztás duplicated hands. Vajon miért csinálja? Korábban bwin-en, LuckyAcePoker-en nem volt ilyen gondom. Sajnos HM honlapján nem találtam rá választ, talán itt tud vki segíteni.
Biztosan lesz rövidesen, de ha jól emlékszek anno rushra is eltartott egy darabig, míg elkészült a frissítés.
Hali !
Elindítom a HM1-et a Start Auto Import-tal és kiírja ezt a hibát, és "ok" és még1x ugyanez a hibaüzenet és elindul a HUD, látszólag rendesen ment minden és a statok is megjelennek . Valaki tudja miért van ez ?
Couldn't find cards0.png
You need to place a cards0.png in Holdem manager folder
Gondolom valami Importálás de nem akar összejöni sehogysem ! XP-m van ,ha valaki tud segítni ,az szupi lenne !
Köszi.
Hali !
Elindítom a HM1-et a Start Auto Import-tal és kiírja ezt a hibát, és "ok" és még1x ugyanez a hibaüzenet és elindul a HUD, látszólag rendesen ment minden és a statok is megjelennek . Valaki tudja miért van ez ?
Couldn't find cards0.png
You need to place a cards0.png in Holdem manager folder
Gondolom valami Importálás de nem akar összejöni sehogysem ! XP-m van ,ha valaki tud segítni ,az szupi lenne !
Köszi.
Nem találja a cards0.png-t. Kettőnek is kell lennie belőle.
Az egyik a HM gyökerében, a másik az images folderben.
A kettő két különböző kép, szerintem valamelyik hiányzik. Vagy mind a kettő.
hy.
rákerestem a gépemen a file-ra, simán a hm mappaba van. ha kell elküldöm emailba.