Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Gabe237
Válasz BT86 kommentjére
2012. ápr. 24. 16:32

Sziasztok!

Megvásároltam Akadémián keresztül a HM2őt Minden rendben volt HM oldalán is a regisztráció megtörtént! Viszont nem tudom hitelesíteni a trial progit mert server hibára hivatkozik! Tudna valaki ebben segíteni?
Vagy egyáltalán találkozott valaki ilyennel!

Előre is köszi!

Gabe237
Válasz Gabe237 kommentjére
2012. ápr. 24. 16:40

Sziasztok!

Megvásároltam Akadémián keresztül a HM2őt Minden rendben volt HM oldalán is a regisztráció megtörtént! Viszont nem tudom hitelesíteni a trial progit mert server hibára hivatkozik! Tudna valaki ebben segíteni?
Vagy egyáltalán találkozott valaki ilyennel!

Előre is köszi!

Közben kitartó Retry gomb nyomogatásom meghozta gyümölcsét! Sikerült :)

1Tim6:10
2012. ápr. 24. 18:24

Ongame-n játszom és HM2-t használok. A problémám, hogy a sitngoknál a HM nem tesz különbséget a sima 10 fős és a DON esengék között. Mindkettőt "10 Person Single Table"-nek írja. Ez elsősorban azért baj, mert így keverednek a statok. Valami ötlet, hogy lehetne szürni? Köszi szépen!

ps: Már feltettem ezt a kérdést a HM2 saját topicjába, de nem jött válasz, így bemásolom ide is, hátha nagyobb a forgalom...

zoltanh
Válasz naná hogy kommentjére
2012. ápr. 25. 14:54

Ilyen hibaüzenet fogad amikor indítom a HM-t. Tegnap még jó volt minden.

Image

BT86
Válasz zoltanh kommentjére
2012. ápr. 25. 15:22

Ilyen hibaüzenet fogad amikor indítom a HM-t. Tegnap még jó volt minden.

Image

Ezután nem a postgresql-hez szeretne kapcsolódni?
Mert ha igen, akkor pl start menüből manuálisan indítsd el a postgresql-t.

zoltanh
Válasz BT86 kommentjére
2012. ápr. 25. 15:25

Ezután nem a postgresql-hez szeretne kapcsolódni?
Mert ha igen, akkor pl start menüből manuálisan indítsd el a postgresql-t.

dehogynem :)

Mindegy, legyalultam meg visszaraktam és jó lett :)

BT86
Válasz zoltanh kommentjére
2012. ápr. 25. 15:28

dehogynem :)

Mindegy, legyalultam meg visszaraktam és jó lett :)

Párszor nálam is előfordult régebben, hogy valamiért nem akart elindulni a postgresql, de manuális indítás után minden ok volt.
De úgy tűnik a reinstall is legalább ilyen hatékony :)

Gabe237
Válasz BT86 kommentjére
2012. ápr. 25. 17:16

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy tapasztalt-e már valaki olyat, hogy nem indult el a HUD az SNG és az MTT asztalokon! Viszont a Cash és a ZOOMpokeren pedig mutatja rendesen a beállítot statot! (PokerStarson játszom!)
Tudna erre valaki valami megoldást!????

HM2 nem régen használom és előre is köszönöm a segítséget! :) :confused:

BT86
2012. ápr. 25. 18:48

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy tapasztalt-e már valaki olyat, hogy nem indult el a HUD az SNG és az MTT asztalokon! Viszont a Cash és a ZOOMpokeren pedig mutatja rendesen a beállítot statot! (PokerStarson játszom!)
Tudna erre valaki valami megoldást!????

HM2 nem régen használom és előre is köszönöm a segítséget! :) :confused:

PS angolra van állítva?
Azt hiszem olyankor van, hogy csak cash asztalokon van hud, ha nem angol a szoftver.

Lipi01
2012. ápr. 25. 20:07

Ongame HUD HM1

Hali!
Arra tudna esetleg valaki tippet adni, hogy Betfair-en miért össze-vissza rakja ki az enemy HUD-okat?
A korábbi postokban leírtakat már próbáltam, saját ülőhely beállítással(kliens + HM) és anélkül is, Toggle test, helyükre cibálás, Save position, de nem jó. Új asztalnál saját statom jó helyre kerül,többi ugyanúgy össze-vissza. Mindezt HM frissítés után, jó régi HM volt fent 1.10.x de azzal semmi seating hülyeséget nem kellett csinálni, minden korrekt volt, csak már nincs meg a telepítője...én hülye

ps.: Party tökéletesen működik...

Élő ügyfélszolgálat