Sziasztok!
Unibeten játszom. Gond volt az improtálással, de az 1.12.10a segített. Annyi problémám viszont maradt, hogy a hand replayer nem megy. Valószínű, hogy nem a HM verzióval van baj, hanem valami foghatja. (onnan gondolom, hogy másnál megy). Nemrég lett újra rakva a gépem, és lehet, hogy vmit nem kapcsoltam ki, amit ki kellett volna/vagy régen kikapcsoltam, mert korábban nem volt baj.
Am XP-t használok, és AVAST a vírusirtóm.
Valakinek van vmi tippje?
Sziasztok!
Segítenétek nekem hogy a HUD-ot hogyan tudnám elővarázsolni a BWIN termében?
Sziasztok!
Unibeten játszom. Gond volt az improtálással, de az 1.12.10a segített. Annyi problémám viszont maradt, hogy a hand replayer nem megy. Valószínű, hogy nem a HM verzióval van baj, hanem valami foghatja. (onnan gondolom, hogy másnál megy). Nemrég lett újra rakva a gépem, és lehet, hogy vmit nem kapcsoltam ki, amit ki kellett volna/vagy régen kikapcsoltam, mert korábban nem volt baj.
Am XP-t használok, és AVAST a vírusirtóm.
hm 1.12.09
tnap még rendesen működött, ma reggel pedig:
"the following error occurred when trying to open the database: Failed to establish to connection to '127.0.0.1'."
OK
control panel - connect - nem tud csatlakozni - kapcsolatba lép - igen - nem tud kapcsolatba lépni... :D
mi a fene történt már megint? :D
hm 1.12.09
"the following error occurred when trying to open the database: Failed to establish to connection to '127.0.0.1'."
OK
control panel - connect - nem tud csatlakozni - kapcsolatba lép - igen - nem tud kapcsolatba lépni... :D
hy azokat a bosszantó ábrákat, hogy tudom kivenni a hudból?
mint pl zöld halacska
mint pl zöld halacska
hm 1.12.09
OK
ugyanez volt nálam is már többször, általában amikor kitisztitom a c-t. ujra telepitem a hm psql részét és az adatbázist is, és utána jo.
mint pl zöld halacska
HUD - Table - Table finder: a kis jelet húzd rá az adott asztalra