Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Sziszko0313
Válasz csopi71 kommentjére
2012. máj. 1. 8:05

Sziasztok!

Unibeten játszom. Gond volt az improtálással, de az 1.12.10a segített. Annyi problémám viszont maradt, hogy a hand replayer nem megy. Valószínű, hogy nem a HM verzióval van baj, hanem valami foghatja. (onnan gondolom, hogy másnál megy). Nemrég lett újra rakva a gépem, és lehet, hogy vmit nem kapcsoltam ki, amit ki kellett volna/vagy régen kikapcsoltam, mert korábban nem volt baj.
Am XP-t használok, és AVAST a vírusirtóm.

Valakinek van vmi tippje?

prosi83
Válasz csopi71 kommentjére
2012. máj. 1. 8:19

Sziasztok!
Segítenétek nekem hogy a HUD-ot hogyan tudnám elővarázsolni a BWIN termében?

HUD - Table - Table finder: a kis jelet húzd rá az adott asztalra

Sziszko0313
Válasz Sziszko0313 kommentjére
2012. máj. 1. 8:37

Sziasztok!

Unibeten játszom. Gond volt az improtálással, de az 1.12.10a segített. Annyi problémám viszont maradt, hogy a hand replayer nem megy. Valószínű, hogy nem a HM verzióval van baj, hanem valami foghatja. (onnan gondolom, hogy másnál megy). Nemrég lett újra rakva a gépem, és lehet, hogy vmit nem kapcsoltam ki, amit ki kellett volna/vagy régen kikapcsoltam, mert korábban nem volt baj.
Am XP-t használok, és AVAST a vírusirtóm.

Közben megtaláltam, hogy vmi adatbázis probléma lehet, de ezt kaptam, amikor ki akartam választani:
the following error occurred when trying to open the database: FATAL: 3D000: database "holdemmanager ***DEFAULT DATABASE ***" does not exist

Csináltam egy új adatbázist, de nem segített. :S

imTheDoctor
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2012. máj. 1. 12:02

hm 1.12.09
tnap még rendesen működött, ma reggel pedig:
"the following error occurred when trying to open the database: Failed to establish to connection to '127.0.0.1'."
OK
control panel - connect - nem tud csatlakozni - kapcsolatba lép - igen - nem tud kapcsolatba lépni... :D

mi a fene történt már megint? :D

soso78
Válasz imTheDoctor kommentjére
2012. máj. 1. 13:58

hm 1.12.09
"the following error occurred when trying to open the database: Failed to establish to connection to '127.0.0.1'."
OK
control panel - connect - nem tud csatlakozni - kapcsolatba lép - igen - nem tud kapcsolatba lépni... :D

ugyanez volt nálam is már többször, általában amikor kitisztitom a c-t. ujra telepitem a hm psql részét és az adatbázist is, és utána jo.

regularfish1
Válasz soso78 kommentjére
2012. máj. 1. 14:43

hy azokat a bosszantó ábrákat, hogy tudom kivenni a hudból?
mint pl zöld halacska

SzG
Válasz regularfish1 kommentjére
2012. máj. 1. 14:56

mint pl zöld halacska

Options => Autorate
És ott ne legyen bepipálva hogy Enable.

Ha HM2-t használsz, akkor majd más megmondja... :P

BT86
Válasz imTheDoctor kommentjére
2012. máj. 1. 14:57

hm 1.12.09
OK

ugyanez volt nálam is már többször, általában amikor kitisztitom a c-t. ujra telepitem a hm psql részét és az adatbázist is, és utána jo.

Elég, ha manuálisan elindítod a postgresql-t, utána jó szokott lenni.

BT86
Válasz regularfish1 kommentjére
2012. máj. 1. 15:00

mint pl zöld halacska

Options/Auto rate
Enable auto rate ne legyen kipipálva.

csopi71
Válasz prosi83 kommentjére
2012. máj. 1. 17:02

HUD - Table - Table finder: a kis jelet húzd rá az adott asztalra

Igen igen próbáltam már ezt is de nem segített. Szerintem nem is importálja a hendeket. A BWIN kliensben nem kell valamit beállítani? Vagy egyáltalán hová menti a HH-kat?

Élő ügyfélszolgálat