Aham. Tehát történt frissítés. Most kezdtem el foglalkozni vele. Sit&go-im töredékét jegyzi meg, miközben játék alatt van import, és mutatja a hudot.
Verjetek meg, de linkelné valaki a legújabb frissítést? Egyszerűen a holdem oldalán sose találom meg, hiába upgrades, hm1 upgrades, belemegyek, és nem találom. :-D
Köszönöm szépen! :)
Köszönöm szépen! :)
az miért van, hogy interpokeren játszok (boss) és minden sng-t 11$ tétnek könyvel el, közben meg 10-15-20€-sok... valaki?
Na egy kis probléma. Igazából nem reménykedtem benne, hogy a frissítés megoldja, de azért mégis. Egy ideje mikor elindítom a programot, feldob egy ilyen jópofa hibaüzenetet: The following error occurred when trying to open the database: Failed to establish a connection to 127.0.0.1. . Hozzá feldobja a Database Control Panelt, amin a Connectre nyomok, és akkor feldob egy olyan üzenetet, hogy: A Connection to PostgreSQL could not be made. Would you like to have Holdem Manager attempt to start the service? Yes, vagy No, Yesre nyomok, újabb ablak Holdem Manager has started the service. Please try again., leokézom, ezek után elindul a Holdem Manager. Apró szépséghibával, nem látja az összes sit&go-mat. Ugyanabból a típusból szeszélyes módon kiválogat néhányat, és azokat hajlandó csak a tourney/results-ban megjeleníteni. Na most szerintem összefügg a probléma. Ha valakinek ismerős, és megoldotta a postgreSQL újra installálása nélkül, kérem jelentkezzen! :)
No a jelenség megszűnt, miután töröltem a postgreSQL/data-n belül egy pizonyos postmaster.pid fájlt. Most ellenőrzöm, hogy megjegyzi-e a tournamentjeimet. Meg hogy egyátalán van-e még HUD-om. :-D
https://rapidshare.com/#!download|129p11|2720318385|HmUpdate_Release_1.12.10a_Internal.exe|58975|R~1E339DA9BCF001A5AB36C43E37CFBD84|0|0
Nekem sima. Katt a zöld download-ra. Próbáld más böngészővel.