Sziasztok. a hm1-ben a hol lehet beállítani hogy a carbon pokerben a megfelelő helyen legyen a statom?? Mert ahol a pokerstars meg stb-inél be lehet állítani ott nincs carbon poker ha legörgetem. please help.
A kliensben már beállítottam a fix pozíciómat de a hm1-ben nem tudom.
Sziasztok. a hm1-ben a hol lehet beállítani hogy a carbon pokerben a megfelelő helyen legyen a statom?? Mert ahol a pokerstars meg stb-inél be lehet állítani ott nincs carbon poker ha legörgetem. please help.
A kliensben már beállítottam a fix pozíciómat de a hm1-ben nem tudom.
Sziasztok. a carbon pokernél ha középen,alul akarok ülni mindig 9 fős asztalnál akkor az hányadik hely a seating preferencesnél??
Régóta nem követtem a fejleményeket.
Most, hogy van HM2, várható egy idő után, hogy teljesen megszűnik a HM(1) támogatottsága?
Milyen hátrányom van abból per pillanat, hogy nem upgradelek HM2-re? Minden működik továbbra is ugyanúgy, mint egy éve?
Omaha Manager esetében is ugyanez lenne a kérdésem.
köszi
sziasztok !
valaki lenne olyan szíves egy gyors linket idevágni, ami az a HM frissités lenne, amivel mennek a zoom handek?
köszönöm :)
Sziasztok !
HM1-et használok, a legfrisebb updatevel van HUD a Cash game ZOOM asztaloknál ?
Ha igen , lenne valaki olyan kedves hogy belinkeli ide nekünk pls ?
Köszönöm !
Sziasztok !
HM1-et használok, a legfrisebb updatevel van HUD a Cash game ZOOM asztaloknál ?
Ha igen , lenne valaki olyan kedves hogy belinkeli ide nekünk pls ?
Köszönöm !
újrateleptés
Hi
Újra kell tenni a gépemet. Nagyon régen csináltm ilyet, amikor újra felrakom honnan tudod a kódomat a telepítéshez?
Még a törlés előtt megtudom nézni?
Vagy kapok róla e-mailt?
Köszi!
Hi
Újra kell tenni a gépemet. Nagyon régen csináltm ilyet, amikor újra felrakom honnan tudod a kódomat a telepítéshez?
Vagy kapok róla e-mailt?
Köszi!
Hi
Vagy kapok róla e-mailt?
Köszi!