Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kukutyin
Válasz Flocati kommentjére
2012. júl. 20. 11:51

Igen, ezzel csak a 2 főnél játszott handeket mutatja. Nem tudom, hogy csak 2-be van-e, csak ma láttam egy videóba, hogy HU-ba megváltoztak faarcyde statjai és a 3 info helyett kirakott neki 1 csomót.

Ha csak HM2-be lehet, azt hol? :)

HM1-ben HUD Options- Player Preferences- Use For fül, egyszerűen készíts egy HU HUD-ot, és azt add meg alapértelmezettnek ilyen szitukban. HM2-ben HUD Options-Site options.

Flocati
Válasz kukutyin kommentjére
2012. júl. 20. 15:02

Megvan, köszi! :)

Luciano
Válasz Flocati kommentjére
2012. júl. 21. 11:28

Üdv,

Vissza olvastam pár oldalt de nem találtam erre megoldás.

HM1 em an, játszottam egy pár mtt-t az utúbbi időben. Verseny után a result menüben nem jegyzi az itm-eket, totál baromságokat irkál pl: egy versenyen itm értem, -100% roit ír, és 9. helyet írja a finishez, mikozbe 3xx. lettem . A handekkel nincs semmi gond azokat menti, az utolsó kieső handek is megvannak,
valakinek valami ötlet? 1.12.10b verzió és xp-t használok.

goce
Válasz naná hogy kommentjére
2012. júl. 21. 22:32

hi all!

az lenne a kérdésem,h a HM1 működőképes a zoom pokerrel? frissítettem, a hud bejön csak tök más helyen mint a játékosok(összekveri) és 2-3 leosztással le van maradva......

limisus
Válasz goce kommentjére
2012. júl. 22. 6:17

hi all!

az lenne a kérdésem,h a HM1 működőképes a zoom pokerrel? frissítettem, a hud bejön csak tök más helyen mint a játékosok(összekveri) és 2-3 leosztással le van maradva......

Szeva!

Nekem a 1.12.10b verzióval megy rendesen.

cursor 10
Válasz goce kommentjére
2012. júl. 22. 6:54

hi all!

https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-782.html#post447619

pLau
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. júl. 25. 13:57

Sziasztok! Valaki írja le pls, hogy kell pontosan beállítani ezt a "card and alignment edit"-et. akár hogy próbálom mindig máshol jelennek meg a lapok...

crazy3317
Válasz pLau kommentjére
2012. júl. 25. 14:19

Sziasztok! Valaki írja le pls, hogy kell pontosan beállítani ezt a "card and alignment edit"-et. akár hogy próbálom mindig máshol jelennek meg a lapok...

szia,
úgy kell, hogy bemész a fürdőszobába, beállsz a tükör elé, bekapcsolod a telefonodon a vakut és a megfelelő pillanatban egy jól irányzott nyomással elsütöd a szerkezetet, lehetőleg úgy, hogy mindkét megapixelt kihasználd. előtte gondosan bevasalt frizura, közben szolid mosoly plusz előnyt jelenthet.
üdv

pLau
Válasz crazy3317 kommentjére
2012. júl. 25. 14:50

Rendkívül vicces és hasznos volt, te is maga az emberiség egyik csodája lehetsz...

redoubtable
Válasz naná hogy kommentjére
2012. júl. 25. 16:14

Hy!

Lenne pár gondom. Tud valaki segíteni?

Miért nem jelenik meg a saját HUD om az asztalon? Miért nem trakeli a handeket? Nem frissül semmilyen adat.

Élő ügyfélszolgálat