Igen, ezzel csak a 2 főnél játszott handeket mutatja. Nem tudom, hogy csak 2-be van-e, csak ma láttam egy videóba, hogy HU-ba megváltoztak faarcyde statjai és a 3 info helyett kirakott neki 1 csomót.
Ha csak HM2-be lehet, azt hol? :)
Megvan, köszi! :)
Üdv,
Vissza olvastam pár oldalt de nem találtam erre megoldás.
HM1 em an, játszottam egy pár mtt-t az utúbbi időben. Verseny után a result menüben nem jegyzi az itm-eket, totál baromságokat irkál pl: egy versenyen itm értem, -100% roit ír, és 9. helyet írja a finishez, mikozbe 3xx. lettem . A handekkel nincs semmi gond azokat menti, az utolsó kieső handek is megvannak,
valakinek valami ötlet? 1.12.10b verzió és xp-t használok.
hi all!
az lenne a kérdésem,h a HM1 működőképes a zoom pokerrel? frissítettem, a hud bejön csak tök más helyen mint a játékosok(összekveri) és 2-3 leosztással le van maradva......
hi all!
az lenne a kérdésem,h a HM1 működőképes a zoom pokerrel? frissítettem, a hud bejön csak tök más helyen mint a játékosok(összekveri) és 2-3 leosztással le van maradva......
hi all!
Sziasztok! Valaki írja le pls, hogy kell pontosan beállítani ezt a "card and alignment edit"-et. akár hogy próbálom mindig máshol jelennek meg a lapok...
Sziasztok! Valaki írja le pls, hogy kell pontosan beállítani ezt a "card and alignment edit"-et. akár hogy próbálom mindig máshol jelennek meg a lapok...
Rendkívül vicces és hasznos volt, te is maga az emberiség egyik csodája lehetsz...
Hy!
Lenne pár gondom. Tud valaki segíteni?
Miért nem jelenik meg a saját HUD om az asztalon? Miért nem trakeli a handeket? Nem frissül semmilyen adat.