"card and alignment edit"
A mucked cardokra gondolsz? Arra elég korrekt leírás van angolul hm oldalán.
Igen de hiába csinálom meg azt akkor is ugyanúgy elcsúsznak a lapok, Pokerheavenen 1. székhez ülök 6maxba, és ahhoz állítom az Ászokat és mégsem jó.
Én is használom heavenen és tökéletes.
Beállítás után el kell menteni, az megvolt?
Amúgy meg előfordulhat, hogy bosson máshogy vannak számozva az ülőhelyek (habár nem hiszem), akkor meg kísérletezgetni kell.:)
szerk: és nem csak az ászokat kell "odahúzni", az összes seatre meg kell csinálni.
Hy!
Lenne pár gondom. Tud valaki segíteni?
Miért nem jelenik meg a saját HUD om az asztalon? Miért nem trakeli a handeket? Nem frissül semmilyen adat.
Csak a saját statod nem mutatja a többiekét meg igen? Hud beállításoknál van vmi ilyen opció, hogy "show hero's stats" azt kell kipipálni.
Ha meg senkiét nem mutatja, akkor meg: FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: My HUD Doesn't Work
A saját stat megoldódott. De a hud nem frissül. Ez minek az oka? Miért csak 1 asztalon jelenik meg a hud? Ha új asztalt nyitok arra nem ugrik fel a hud. Erre van megoldás?
Melyik terem?
Amit linkeltem azt elolvastad?
Table findert megpróbáltad?
Eredeti a hm?
Melyik terem?
Amit linkeltem azt elolvastad?
Table findert megpróbáltad?
Eredeti a hm?
Ha ezt beírod google-be, hogy "holdem manager nem működik a hud", akkor az első találat elvileg egy másik magyar pókeroldal fórumtopikja lesz. A fórum első hozzászólásában kb. az van leírva magyarul, amit az előbb linkeltem angolul.
megtaláltam köszi! Remélem sikerül majd belőni!