Hogyan lehet deaktiválni a használt HM-et, hogy aktiválni tudjam egy másik gépen. Nekem ezt írja csak nem találom, hogy hol lehet megcsinálni. Valakinek ötlet?
Sziasztok!
Nálatok működik a HUD rendesen a frissítés után ?Nekem csak a saját statjaimat írja ki a többi játékosnál csak vonalak vannak, és ez nem változik menet közben sem.
Tudtok segíteni?
Csatoltam képet.
Sziasztok!
Nálatok működik a HUD rendesen a frissítés után ?Nekem csak a saját statjaimat írja ki a többi játékosnál csak vonalak vannak, és ez nem változik menet közben sem.
Tudtok segíteni?
Csatoltam képet.
Nincs elég adat a játékosokról.
De az előző verzióban folyamatosan frissült az összes játékos statja játék közben, most pedig csak az enyém változik (a név után a handek száma, az enyémhez folyamatosan hozzáadja a többinél 200 hand után is nulla van)
A hud-ba mi érdemes kirakni a total vagy a preflop 3, 4bet-et? Én a preflop-ot használom, jó így?
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudom átkonvertálni a teljes pt2 (acces) adatbázisomat, hogy a holdem manager is felismerje?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy tudom átkonvertálni a teljes pt2 (acces) adatbázisomat, hogy a holdem manager is felismerje?
Köszi a válaszokat!
A hud-ba mi érdemes kirakni a total vagy a preflop 3, 4bet-et? Én a preflop-ot használom, jó így?