hm
Itt van az összes elérhető verzió :)
FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Download Links For Past Builds
S melyik a legjobb,vagyis amelyik a legkonyebben hasznalhato?KOszi szepen eddigi segitseget is;)
itt a mikulás
írjál emailt
Hello!
Tudna erre bárki bármilyen magyarázatot adni? Eléggé elbizonytalanítana, ha megtudnám, hogy a HM nem csak egyszeri esetként csinál ekkora hülyeségeket.
Elég kicsi a kép, de gondolom az összeggel van gond.
PS-es játék volt?
Tényleg, itt nem akkora a print screen, mint eredetileg. PS-es.
Elsősorban ugye azzal van a gond, hogy egy nyert meccset bukónak mutat.:) De ami talán még jobban idegesít, hogy a kb. -25 ev$ helyett, amennyit buknom kellett volna, -141 ev$-t számol, ami kicsit már baszkurálja az egómat, főleg, hogy igazságtalanul húzta le, valami bug miatt. Meg hogy mi van, ha történt már ilyen korábban is.
Hali !
HM1 1.12.10b használok, és ha BB-re akarok szürni,akor egyszerüen hülye statokat mutat az asztalnál, regulárokról is ilyen statok vannak 97/88 ..., hogyha nem szürök,tehát a defaultot használom akor jó statokat mutat, legalábbis értelmesnek tünő stat jelenik meg ?
Ha a saját statomat akarom megnézni a Reports fülnél , (Leak Buster - position) és itt is hogyha szürni szeretnék ,pl ha beállítom a Filter, Editnél hogy "Effektív stack(BB)" Less Than 15 , akor csak azokat a leosztásokat veszi figyelembe , amibe részt vettem, azokat nem veszi figyelembe amikor dobtam. Ergó ha ránézek valamelyk statomra akor 98-89-94-95 számokat látok .
Remélem nagyjából érthetöen írtam le .
Elöre is köszi a segítséget ,ha tudtok !
Játék közben/replayerben szar statokat mutat hogyha hud options/tourney hud filtersnél beállítom hogy BB-re szürjön, pl: reg statja 98/92
Ha nincs beállítva hogy BB-re szürje a statokat , akor normálisnak tünö statokat mutat az asztaloknál és a replyerben is .
Szóval nekem a nem a HUD beállításaival van a gondomb, hanem hogy lehetetlen statot mutat mikor BB-re akarok szürni ?
Ha beállítom hogy pl. Stack in BB 13 MIN:13 MAX: 15to20
Stack in BB 14 MIN:13 MAX: 15to20
Ekkor történik az hogy 98/92 statokat mutat akiröl több ezer handem van. szóval rosszat mutat vmiért , lehet hogy itt is azokat a veszi figyelembe amikbe játékba voltak ?
Ha vki ráér és jólelkü :P akor itt a skype címem : pokerarcsuny@gmail.com