Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

espada99
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. szept. 21. 21:23
Kugika
Válasz naná hogy kommentjére
2012. szept. 21. 21:57

S melyik a legjobb,vagyis amelyik a legkonyebben hasznalhato?KOszi szepen eddigi segitseget is;)

Maxxxika
2012. szept. 22. 1:05

itt a mikulás
írjál emailt

Pat
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. szept. 25. 12:49

Hello!

Tudna erre bárki bármilyen magyarázatot adni? Eléggé elbizonytalanítana, ha megtudnám, hogy a HM nem csak egyszeri esetként csinál ekkora hülyeségeket.

Maxxxika
2012. szept. 25. 12:52

Elég kicsi a kép, de gondolom az összeggel van gond.
PS-es játék volt?

Pat
2012. szept. 25. 13:08

Tényleg, itt nem akkora a print screen, mint eredetileg. PS-es.
Elsősorban ugye azzal van a gond, hogy egy nyert meccset bukónak mutat.:) De ami talán még jobban idegesít, hogy a kb. -25 ev$ helyett, amennyit buknom kellett volna, -141 ev$-t számol, ami kicsit már baszkurálja az egómat, főleg, hogy igazságtalanul húzta le, valami bug miatt. Meg hogy mi van, ha történt már ilyen korábban is.

21PoKeRaRcSuNy
2012. szept. 25. 13:11

Hali !

HM1 1.12.10b használok, és ha BB-re akarok szürni,akor egyszerüen hülye statokat mutat az asztalnál, regulárokról is ilyen statok vannak 97/88 ..., hogyha nem szürök,tehát a defaultot használom akor jó statokat mutat, legalábbis értelmesnek tünő stat jelenik meg ?

Ha a saját statomat akarom megnézni a Reports fülnél , (Leak Buster - position) és itt is hogyha szürni szeretnék ,pl ha beállítom a Filter, Editnél hogy "Effektív stack(BB)" Less Than 15 , akor csak azokat a leosztásokat veszi figyelembe , amibe részt vettem, azokat nem veszi figyelembe amikor dobtam. Ergó ha ránézek valamelyk statomra akor 98-89-94-95 számokat látok .

Remélem nagyjából érthetöen írtam le .
Elöre is köszi a segítséget ,ha tudtok !

21PoKeRaRcSuNy
2012. szept. 25. 13:28

Játék közben/replayerben szar statokat mutat hogyha hud options/tourney hud filtersnél beállítom hogy BB-re szürjön, pl: reg statja 98/92
Ha nincs beállítva hogy BB-re szürje a statokat , akor normálisnak tünö statokat mutat az asztaloknál és a replyerben is .
Szóval nekem a nem a HUD beállításaival van a gondomb, hanem hogy lehetetlen statot mutat mikor BB-re akarok szürni ?

21PoKeRaRcSuNy
2012. szept. 25. 14:26

Ha beállítom hogy pl. Stack in BB 13 MIN:13 MAX: 15to20
Stack in BB 14 MIN:13 MAX: 15to20
Ekkor történik az hogy 98/92 statokat mutat akiröl több ezer handem van. szóval rosszat mutat vmiért , lehet hogy itt is azokat a veszi figyelembe amikbe játékba voltak ?

21PoKeRaRcSuNy
2012. szept. 25. 16:12

Ha vki ráér és jólelkü :P akor itt a skype címem : pokerarcsuny@gmail.com

Élő ügyfélszolgálat