Hm hud
Sziasztok!
Biztosan volt már kérdés, de a rengeteg oldalra való tekintettel inkább megkérdem.
Hogyan lehet "eltüntetni" a HM1 HUD-jában a kis fekete pikk ikont, ami a stackméretenkénti frekvenciákat jelöli. Képet linkeltem róla, ha nem lenne világos mire gondolok.
Előre is köszi a segitséget!
Sziasztok!
Biztosan volt már kérdés, de a rengeteg oldalra való tekintettel inkább megkérdem.
Hogyan lehet "eltüntetni" a HM1 HUD-jában a kis fekete pikk ikont, ami a stackméretenkénti frekvenciákat jelöli. Képet linkeltem róla, ha nem lenne világos mire gondolok.
Előre is köszi a segitséget!
wpt pokeren a wpt Bécs freerollon nem frissít a hud, tud valaki valami megoldást erre?/tabla manager/table findernél tudom manuálisan frissítgetni, de így kicsit macerás/
köszönöm
hi!
még anno mikor a hm1et vettem akcióban megkaptam hozzá a hm2-t is.nem is nagyon foglalkoztam vele eddig.most hogy beléptem az oldalukon látom hogy a HM2 Discount-ban $39.70 CR van, a license key-nél pedig 2 db HM2 Alpha Evalutation kód amiknek a status-uk active.
a kérdésem az lenne hogy ezeket a kódokat tudnám e hasznosítani, vagy esetleg a discount-ban lévő cash-el tudnék csak vásárolni?
köszi a helpet!
5 asztalból két asztalon alapból nem importál, nem megy ugye Hud, a maradék asztalokon meg hiányosan, sok handet kihagy. Mivel most telepítettem, és a régi handeket sem tudta rendesen importálni, elképzelhető, hogy valamit akkor rontottam el. szívesen fognám az teremre, de hát több teremben is ugyanez a helyzet. Valaki ötlet?
ipoker
Ipokeren a brit asztalok nem jelennek meg nekem a sessionok között a partik benn vannak, de úgy mintha dollár lenne. Nem tudja valaki mitől lehet ez? 1.12.10b
Paf pokeren (ongame) egyszerűen nem találom a hudot a handeket mutatja de a hud nem jelenik meg
hiába a p5java klientből választom ki azt, hogy handhistory
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, olyan gondom van hogy ha Zoom pokert játszom késik a HUD-om kb 1leosztást, (így nem igazán tudom használni). Tudja valaki mi lehet a gond?
HM verzió: 1.12.10b
gép adatok: intel core 3 2,27GHZ, 4GB ram, win7
előre is köszi
Sziasztok, segítségre lenne szükségem, olyan gondom van hogy ha Zoom pokert játszom késik a HUD-om kb 1leosztást, (így nem igazán tudom használni). Tudja valaki mi lehet a gond?
HM verzió: 1.12.10b
gép adatok: intel core 3 2,27GHZ, 4GB ram, win7
előre is köszi
Paf pokeren (ongame) egyszerűen nem találom a hudot a handeket mutatja de a hud nem jelenik meg
hiába a p5java klientből választom ki azt, hogy handhistory