Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

kertitorp
Válasz vadallat kommentjére
2012. nov. 9. 10:33

Full Tilt-en játszok sit and go-kat, a HM1 importál, HUD is van, de a nyereményeket nem vesszi figyelembe ( 0% ITM, -100 ROI%). Mi lehet a probléma?

Ksgrgo
Válasz kertitorp kommentjére
2012. nov. 10. 14:07

Holdem Manager vásárlás

Sziasztok, HM1-et szeretnék beszerezni, segítségeteket kérem, hogy honnan lehet, ha egyáltalán lehet még?
Trial verziót lelehet tölteni, vagy már az sem él?

Esetleg valaki eladná a serialját?

Előre is köszi a választ!

Való
Válasz Ksgrgo kommentjére
2012. nov. 10. 14:54

Írtam privátot.

xsimlisx
Válasz naná hogy kommentjére
2012. nov. 11. 20:41

Sziasztok! Lehet, hogy volt már erről szó, de 800 oldalt végigböngészni......:) Talán tud vki segíteni rögtön.
Játszom SnG-et is starson és cash game-t ongame-n. A hud-ot beállítottam mindkettőre külön és a stars-os a default. Viszont, ha az ongame-s handeket nézem vissza a replayer-rel, akkor is a stars-os hud dobja fel. Hogy tudom ezt megváltoztatni? Az ongame-s handeket az ongame-s huddal szeretném elemezni!
Előre is köszi a segítséget!

cursor 10
Válasz xsimlisx kommentjére
2012. nov. 11. 22:05

Sziasztok! Lehet, hogy volt már erről szó, de 800 oldalt végigböngészni......:) Talán tud vki segíteni rögtön.
Játszom SnG-et is starson és cash game-t ongame-n. A hud-ot beállítottam mindkettőre külön és a stars-os a default. Viszont, ha az ongame-s handeket nézem vissza a replayer-rel, akkor is a stars-os hud dobja fel. Hogy tudom ezt megváltoztatni? Az ongame-s handeket az ongame-s huddal szeretném elemezni!
Előre is köszi a segítséget!

Szia
Állítsd át,hogy a replayer-ben az ongame-s hud-ot mutassa.

xsimlisx
2012. nov. 11. 23:01

Köszi! És azt merre találom?:)

cursor 10
2012. nov. 12. 6:40

Köszi! És azt merre találom?:)

Ha hm2 akkor hud options-site options kiválasztod a hud-ot és hozzárendeled a replayer-hez.
Ha hm1 akkor hud options-player preferences a choose configuration-nál kiválasztod a hud-ot és az use for fülnél hozzárendeled a replayer-hez.

xsimlisx
2012. nov. 12. 10:28

Köszönöm a segítséget!

Való
2012. nov. 12. 17:55

Hm1

Üdvözlök mindenkit!

Az lenne a kérdésem, hogy ha belépek a hm oldalára akkor, hogyan tudom resetelni a kódomat. Van egy olyan opció, hogy reset all profiles és ott?
Aztán ha ez megtörtént akkor újra be tudom írni a gépemen a hm-embe az egyik kódot és a másikat pedig egy másik gépen? Köszönöm a választ!

Ui: Az adatbázisom az ugyanúgy benne lesz?

Való
Válasz Való kommentjére
2012. nov. 12. 18:18

Üdvözlök mindenkit!

Az lenne a kérdésem, hogy ha belépek a hm oldalára akkor, hogyan tudom resetelni a kódomat. Van egy olyan opció, hogy reset all profiles és ott?
Aztán ha ez megtörtént akkor újra be tudom írni a gépemen a hm-embe az egyik kódot és a másikat pedig egy másik gépen? Köszönöm a választ!

Ui: Az adatbázisom az ugyanúgy benne lesz?

Valaki? please

Élő ügyfélszolgálat