Mukodick
Pacific pokeren tudom használni a HM-t? Van valami egyedi beállítás amit majd meg kell tennem, hogy működjön a HUD?
Sziasztok. HM1-ből szeretném lementeni a SAJÁT handjeimet majd egy másik gépen a HM2 be beinportálni. Lehetséges ez? A HM1 ből való lementésekkel nem boldogulok. Köszi a segítséget.
ZOOMON működik a HM1?
Hogyan lehet szétvágni a hud-ot? Úgy értem hogy ne egy tömbben legyenek az adatok, hanem mondjuk a handszámot különszedni, esetleg a BB-t, M-számot, és ezeket közvetlen a játékos neve mellé helyezni a kliensen, az összes többi adatot meg a neve alá. Láttam valahol ilyet, szóval biztos lehet, de nem találtam meg.
Hogyan lehet szétvágni a hud-ot? Úgy értem hogy ne egy tömbben legyenek az adatok, hanem mondjuk a handszámot különszedni, esetleg a BB-t, M-számot, és ezeket közvetlen a játékos neve mellé helyezni a kliensen, az összes többi adatot meg a neve alá. Láttam valahol ilyet, szóval biztos lehet, de nem találtam meg.
Ahol beallitod, h milyen statokat akarsz kiiratni, ott elvileg van egy olyan gomb, hogy new panel, na az kell neked (ha meg nincs akkor elobb be kell pipalni, hogy use multiple panels).
Sorry,
most láttam, hogy rossz helyre ment...
A HM-em nem koveti a rebuyt/addont a versenyeken, valaki tudna tanacsot adni hogy lehet ravenni hogy ezeket is automatikusan szamolja?
miért van az hogy iPokeren másik játékoshoz teszi ki a statokat a HUD, nem ahhoz akihez való? előszőr vicces volt, de aztán meguntam a rakosgatást.